Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ 11-13 ΝΟΕΜΒΡΗ Ν ΠΡΕΒΕΖΑΣ


           ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
 ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΣΥΝΑΦΗΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ

    
                      
ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΤΑΙ
Συνάδελφοι οικοδόμοι
Το σωματείο μας από σήμερα 14 Νοεμβρίου 2011 ποιο δυνατό, πιο μαζικό θα συνεχίσει τη δράση του με μεγαλύτερη ορμή, θα δώσει τη μάχη μέσα και από το ΠΑΜΕ ενάντια στο «μαύρο μέτωπο» ΕΕ, ΔΝΤ, κομμάτων της πλουτοκρατίας. Μάχη ενάντια σε αυτούς που βάζουν «χέρι» στους μισθούς, τις συντάξεις, την κοινωνική μας ασφάλεια, την ίδια μας τη ζωή. Μάχη ενάντια σε αυτούς που δε διστάζουν στο βωμό των κερδών τους να θυσιάσουν συναδέλφους μας στη δουλιά ή στον αγώνα.
Συνάδελφοι οικοδόμοι
Οι εκλογές που ολοκληρώθηκαν με επιτυχία την Κυριακή 13 Νοέμβρη στην Πρέβεζα μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίσουμε. Οι ψηφίσαντες σε αυτές τις εκλογές σχεδόν διπλασιάστηκαν από 69 ψήφους στις προηγούμενες εκλογές στους 160. Κάτι που αποδεικνύει ότι η σταθερή και αταλάντευτη στάση του σωματείου το προηγούμενο διάστημα στο πλάι του ΠΑΜΕ ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές των κυβερνήσεων της πλουτοκρατίας, της ΕΕ έπιασε τόπο στις συνειδήσεις των συναδέλφων. Οι συνάδελφοι βρήκαν στο σωματείο ένα αποκούμπι στις δύσκολες στιγμές που περνά ο κλάδος.  
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:  
Ωρωπός     32 ψήφοι
Καναλάκι  60 ψήφοι
Πρέβεζα    68 ψήφοι
Σύνολο       160 ψήφοι
Η παράταξη της ΤΑΞΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ πήρε 136 ψήφους, ενώ η παράταξη του εργοδοτικού-κυβερνητικού συνδικαλισμού ΔΗΜ.ΣΥ.ΟΙ.(ΠΑΣΚΕ) πήρε 22, και 2 άκυρα.  
Οι έδρες στη διοίκηση του Σωματείου πήγαν 8 η ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ και 1 η ΔΗΜ.ΣΥ.ΟΙ.(ΠΑΣΚΕ)
Αντιπρόσωποι στο εργατικό Κέντρο 5 η ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ και 1 η ΔΗΜ.ΣΥ.ΟΙ.(ΠΑΣΚΕ)
Ευχαριστούμε τους συναδέλφους που μας τίμησαν με την ψήφο τους. Τους καλούμε το επόμενο διάστημα μέσα από το σωματείο να ορθώσουμε ανάστημα στους κεφαλαιοκράτες, στα κόμματα υποτακτικούς τους, την ΕΕ, το ΔΝΤ. Μαζί με την εργατική τάξη της Ελλάδας, με το ΠΑΜΕ, σε συμμαχία με τους μικρομεσαίους αγρότες, και τους αυτοαπασχολούμενους να ανατρέψουμε την βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική που εξαθλιώνει εμάς και τα παιδιά μας.
ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΓΡΑΝΑΖΙ ΔΕ ΓΥΡΝΑ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου