Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Ο κύριος Ψαριανός...

πηγή edupame

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χτες, κατά την επίσκεψή του στην Τρίπολη, ο βουλευτής κ. Γρηγόρης Ψαριανός, αναφερθείς στην πρωθυπουργοποίηση του κ. Λουκά Παπαδήμου, δηλωσε:
Κι όμως δεν είναι βουλευτής του
ΠΑΣΟΚ ή της ΝΔ, ο Γ.Ψαριανός!

Δηλώνει αριστερός και υπέρμαχος της
Αριστερής Ενότητας!
«Είναι (σ.σ.: ο κ. Παπαδήμος) ένας άνθρωπος που μπορεί να αποτελεί εγγύηση, γιατί είναι αποδεκτός και από την κοινωνία και από το πολιτικό κατεστημένο και από τις τράπεζες, τα χρηματιστήρια, την Ευρώπη και το μέσο πολίτη. 
Νομίζω δεν θα είναι μαριονέτα, δεν θα είναι κούριερ κανενός, ούτε διαμεσολαβητής του δικομματισμού και ταχυδακτυλουργός για να διατηρήσει τις ισορροπίες του δικομματισμού, που είναι γαντζωμένος στην εξουσία και δεν θέλει να αποχωρήσει» («Βήμα», ηλεκτρονική έκδοση).
 Οχι.
Ο κ. Ψαριανός - που τόσο θαυμάζει εκείνες τις πολιτικές επιλογές που γίνονται αποδεκτές «από το πολιτικό κατεστημένο, από τις τράπεζες, τα χρηματιστήρια» -

Συγκυβέρνηση θέλει κατά βάθος...
ο κ. Ψαριανός - που τις επιλογές οι οποίες είναι αποδεκτές από το πολιτικό κατεστημένο, από τις τράπεζες και από τα χρηματιστήρια, τις διαχωρίζει (!) από τις επιλογές του... δικομματισμού -


δεν είναι βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ούτε κάποιου εκ των κομμάτων της ΝΔ και του ΛΑ.Ο.Σ. που συναποφάσισαν τις γνωστές εξελίξεις.
Είναι βουλευτής του κόμματος της «Δημοκρατικής Αριστεράς» του κ. Φώτη Κουβέλη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου