Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Με αυτούς μας κυβερνούν!

                          
                            Ψωμί - Παιδεία - Ελευθερία!
Ανήμερα της 38ης επετείου του Πολυτεχνείου,
έτσι ώστε να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για τη «μαυρίλα» ακόμα και σε επίπεδο συμβολισμών,
η άρχουσα τάξη, με τις ψήφους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, αποφάσισε τούτη η χώρα να πορευτεί με μια κυβέρνηση που έχει για συγκολλητική της ουσία το ΛΑ.Ο.Σ, αυτό
το φαιό, μισαλλόδοξο, ρατσιστικό δημιούργημα των ιδεολογικών απογόνων του Μεταξά, των βασανιστών της Μακρονήσου και των Απριλιανών.
*
Δεν υπάρχει μέγιστη απόδειξη για το ποιοι είναι οι «σωτήρες»,
δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη για το τι είδους «εθνικής σωτηρίας» κυβέρνηση είναι αυτή του κ. Παπαδήμου,
από την απόδειξη του ποιους επέλεξαν να μας κυβερνούν!
Μπροστά ο Λεπέν. Πίσω ο Βορίδης. Ο υπουργός (με τις ψήφους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ) της κυβέρνησης Παπαδήμου.
Το Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2002, ο πρόεδρος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ, Μάκης Βορίδης, μίλησε στη συγκέντρωση του Γαλλικού Εθνικού Μετώπου (σ.σ.: το κόμμα του Λεπέν) που πραγματοποιήθηκε για την επίσημη ανακήρυξη της υποψηφιότητας του Ζαν Μαρί Λεπέν για την Προεδρία της Γαλλικής Δημοκρατίας.
*
Στην ομιλία του, ο Μάκης Βορίδης, βουλευτής σήμερα του ΛΑ.Ο.Σ.
και υπουργός (με τις ψήφους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ) της κυβέρνησης Παπαδήμου,
μεταξύ άλλων, είχε πει και τα εξής:
*
«Αγαπητοί φίλοι και φίλες, αγαπητοί συμμαχητές και συμμαχήτριες, με περισσή χαρά βρίσκομαι και πάλι ανάμεσά σας, ανάμεσα στο Front National που πρώτο έδειξε τον δρόμο της αντίστασης στην Ευρώπη. Κυρίως είναι μεγάλη μου χαρά να βρίσκομαι εδώ για να μεταφέρω την συμπαράσταση των αγωνιστών του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ αλλά και όλων των ελλήνων πατριωτών στον πρόεδρο Ζαν Μαρί Λεπέν (...).
Ολα αυτά τα χρόνια, και έχουν περάσει ήδη 20 χρόνια, οι Ελληνες πατριώτες είχαμε την χαρά και την τιμή να σταθούμε πάντοτε στο πλευρό του Λεπέν και του Front National. Από το 1984 που η ΕΠΕΝ (σ.σ.: το κόμμα του δικτάτορα Παπαδόπουλου), το Μ.S.I. του αείμνηστου Giorgio Almirante και ο Λεπέν έφτιαξαν την ομάδα της Ευρωπαϊκής Δεξιάς.
Ετσι και τώρα, στηρίζουμε τον Λεπέν στην υποψηφιότητά του για την Προεδρία της Γαλλίας. Και είμαστε βέβαιοι ότι μία Νίκη του Λεπέν δεν θα είναι μόνο μία Νίκη για την Γαλλία μα μία νίκη για ολόκληρη την Ευρώπη (...)».
*
Λίγα χρόνια αργότερα, το 2004, ο φασίστας Λεπέν κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Ελλάδα και απευθυνόμενος στον... ελληνικό λαό, ανταπέδωσε στον φίλο του Βορίδη:
«Σας καλώ - είπε - να στηρίξετε με όλες τις δυνάμεις σας το Ελληνικό Μέτωπο και τον Μάκη Βορίδη» («Ελευθεροτυπία», 28/1/2007).
«Οι άνδρες των SS απετέλουν το καύχημα της Λευκής Φυλής»...
O Kωνσταντίνος Πλεύρης ήταν ο υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του ΛΑ.Ο.Σ στην Α' Αθήνας στις βουλευτικές εκλογές του 2004.
*
Ο κύριος αυτός:
«Είναι ο ιδρυτής της ναζιστικής ομάδας "Κόμμα 4ης Αυγούστου", σύμβουλος του Αρχηγείου Στρατού επί χούντας και διευθυντής του γραφείου τού - αλήστου μνήμης - αρχιχουντικού Ι. Λαδά».
(«Ελευθεροτυπία», 28/1/2007)
*
Ο κύριος αυτός έχει δηλώσει:
«Ουδέποτε έκρυψα την ιδεολογία μου και είναι τιμή μου που συνειργάσθην με το Στρατιωτικό Καθεστώς της 21ης Απριλίου»
(στο ίδιο).
*
Ο κύριος αυτός έχει γράψει:
  • Το να είναι κανείς Εβραίος σημαίνει: «Να ψεύδεται, να ψευδορκίζεται, να εξαπατά, να γίνη τοκογλύφος και όταν έρθει η ώρα δολοφόνος χριστιανών».
  • Οι Εβραίοι είναι «Απλυτοι, αξύριστοι, τοκογλύφοι, που πιστεύουν στην εξολόθρευση των εθνών...».
  • Οτι πρέπει να υπενθυμιστεί στους Εβραίους πως «Οι Ναζί άφησαν αρκετόν υπόλοιπον από σας» και «Αι απόψεις του Αδόλφου Χίτλερ διά τους Εβραίους ήσαν απολύτως ορθαί».
*
Ο κύριος αυτός διατείνεται ότι:
  • «Ο Στρατηγός Πινοσέτ ανέτρεψε το εβραιομαρξιστικό καθεστώς του Αλλιέντε κι επέβαλε Εθνικήν Τάξιν στην Χιλήν».
  • «Οι στρατιώται των SS επολέμησαν ηρωικώς αλλά τελικώς επεβλήθη η υλική υπεροχή των Συμμάχων. Στον πόλεμον ανδρών εναντίον μαζών, επεκράτησαν αι μάζαι».
  • «Οι άντρες των SS (είχαν) αγωνιστικόν ήθος. Ιδεολογικά πιστεύω. Παράστασιν και τρόπο ζωής (...) αυτοί οι άνδρες υπηρέτησαν την πατρίδα των και την Ευρώπην με ηρωισμό (...) είχαν υψηλόν φρόνημα και την αίσθησιν τιμής (...) απετέλουν διά την εποχήν τους το καύχημα της Λευκής Φυλής».
(Ολα τα προηγούμενα περιέχονται στο εμετικό πόνημα του Πλεύρη με τίτλο «Οι Εβραίοι»).
*
Αυτός είναι ο Κ. Πλεύρης.
***
Πάμε τώρα να δούμε ποιος είναι ο Αδωνις Γεωργιάδης.
*
Ο Γεωργιάδης είναι ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. και υφυπουργός της κυβέρνησης Παπαδήμου (με τις ψήφους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ).
*
Πώς συνδέονται ο Πλεύρης με τον Αδωνη Γεωργιάδη;
Ποικιλοτρόπως!
*
Μάλιστα, πέραν του ότι υπηρέτησαν το ίδιο κόμμα, το ΛΑ.Ο.Σ., μεταξύ Πλεύρη και Γεωργιάδη υπάρχει τεράστια προσωπική εκτίμηση και σε... ανθρώπινο επίπεδο.
Ενδεικτικά:
*
Ο φασίστας Πλεύρης, στο πόνημα που προαναφέραμε, σε αυτόν το ρατσιστικό, ναζιστικό και φασιστικό οχετό,
εκτός από τον Χίτλερ και τα «Ες-Ες»,
εκφράζει τη συμπάθειά του και για ένα ακόμα πρόσωπο.
Πρόκειται - για την ακρίβεια - για το μοναδικό πρόσωπο προς το οποίο απευθύνει δημοσίως ευχαριστίες.
Γράφει συγκεκριμένα ο ναζιστής Πλεύρης στον πρόλογο του οχετού του:
«Ευχαριστώ τον Αδωνι Γεωργιάδη, που είχε το θάρρος να παρουσιάση το βιβλίον στην τηλεόρασιν»...
*
Ναι. Ο Αδωνις Γεωργιάδης,
ο υφυπουργός (με τις ψήφους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ) της κυβέρνησην «εθνικής σωτηρίας» του Παπαδήμου
είναι το ίδιο πρόσωπο που διαφήμιζε από τηλεοράσεως τα «ιδεολογικά πιστεύω» του αρχιναζιστή Πλεύρη, του συνεργάτη της χούντας των συνταγματαρχών,
περί το «υψηλόν φρόνημα» των... SS και περί της... «ορθότητος» των απόψεων του Χίτλερ...
Και στο βάθος... Καρατζαφύρερ
Ποιος είναι ο Γ. Καρατζαφέρης, ο αρχηγός του ΛΑ.Ο.Σ.;
*
«Πρώτον, δεν είμαι Εβραίος. Ας το πει αυτό και ο πρωθυπουργός. Δεύτερον, δεν είμαι κομμουνιστής. Ας το πει αυτό και ο κ. Καραμανλής. Τρίτον, δεν είμαι ομοφυλόφιλος. Αυτό δεν μπορούν να το πουν πολλοί».
(Γ. Καρατζαφέρης, 28/5/2002)
*
Αυτός ο... αρρενωπός του σοβινισμού και του αντικομμουνισμού, είναι ο ίδιος που στις νομαρχιακές εκλογές του 2002 είχε συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του 4 στελέχη της νεοναζιστικής «Χρυσή Αυγή».
*
Ο ίδιος που αμέσως μετά την ανακήρυξη Βορίδη σε «εκπρόσωπο» του Λεπέν στην Ελλάδα, προχώρησε σε συνένωση του κόμματός του με το κόμμα του Βορίδη.
Συγκεκριμένα, ο Καρατζαφέρης, στις 20/5/2005, δήλωσε στο συνέδριο του ακροδεξιού κόμματος «Ελληνικό Μέτωπο» του οποίου ηγείτο ο (πάλαι ποτέ ηγέτης της νεολαίας ΕΠΕΝ) και σημερινός υπουργός (με τις ψήφους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ) Μάκης Βορίδης:
«Θέλω κοινή πορεία με το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και τον Μάκη Βορίδη (...). Σχηματικά θα το πω, αν το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ είναι διμοιρία και ο ΛΑ.Ο.Σ. λόχος, τότε αυτό που θα δημιουργήσουμε μαζί θα είναι τάγμα. Και για να γίνει αυτό θα χρειαστούμε τους καλύτερους αξιωματικούς του ΛΑ.Ο.Σ. και του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ».
*
Ολα έγιναν όπως είχαν περιγραφεί εις την άπταιστον... ταγματοδιάλεκτο του Καρατζαφέρη.
Μαζί με τον Βορίδη ένωσαν τους λεπενικούς «αξιωματικούς» τους, τους χουντοειδείς «λόχους» και τις φασιστικές «διμοιρίες» τους και συνέστησαν το... «Τάγμα» τους.
Το «Τάγμα» τους από σήμερα αποτελεί (με τις ψήφους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ) κομμάτι της κυβέρνησης του Παπαδήμου...

 Γράφει:
ο Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου