Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Δυνάμεις του ΠΑΜΕ στους ΟΤΑ

ΜΠΟΡΟΥΜΕ: ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ.

      Ήρθαν οι εγκύκλιοι για την εργασιακή εφεδρεία στους Δήμους που έστειλε η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου. 
      Επειδή όμως τα νούμερα για 30.000 εργαζόμενους που θα πρέπει μέχρι τις 27 Νοέμβρη να βγουν στην εφεδρεία δεν τους βγαίνουν, καλούν τους εργαζόμενους ιδιωτικού δικαίου και αορίστου χρόνου να πάνε μόνοι τους να  δηλώσουν την προϋπηρεσία που έχουν για να βγουν και αυτοί εθελούσια στην εφεδρεία.
      Μάλιστα για να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους τους εκβιάζουν ότι αν δεν δηλώσουν την προϋπηρεσία τους δε θα υπολογιστεί στη σύνταξη μελλοντικά.
      Είναι προσπάθεια της κυβέρνησης να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους ώστε να παραδοθούν μονοί τους στους σχεδιασμός της πλουτοκρατίας. 
      Να μην υπακούσει κανένας, να μην παραδοθεί κανένας. Να τους παρεμποδίσουμε.
      Συνάδελφοι, δεν παίρνουμε σύνταξη από τα γραφεία προσωπικού, ούτε από το υπουργείο, αλλά από τα ασφαλιστικά μας ταμεία.
      Καταγγέλλουμε αυτή την πολιτική της κυβέρνησης του μαύρου μετώπου και καλούμε τους εργαζόμενους να μην κάνουν καμία δήλωση για προϋπηρεσία, που θα αξιοποιηθεί για να βγουν στην εφεδρεία.
      Καλούμε όλους τους συναδέλφους να πρωτοστατήσουν για μαζικές γενικές συνελεύσεις να οργανώσουν την αντίδραση τους απέναντι στην εφεδρεία και τις απολύσεις. 

      Να ακυρωθεί στην πράξη κάθε προσπάθεια της Λυκοσυμμαχίας κυβέρνησης, Ευρωπαϊκής Ένωσης,κεφαλαίου για κατάργηση του δικαιώματος όλων μας στη σταθερή δουλειά με πλήρη δικαιώματα.


ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΦΕΔΡΕΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου