Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

We will RESIST! (Video)

το πρωτοείδα στο elva


Kαταπέλτης ήταν για άλλη μια φορά η Λιάνα Κανέλλη, μιλώντας στα τηλεοπτικά δίκτυα του εξωτερικού.

Ενώ στην Ελλάδα κυριαρχούσαν οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις με τις παραιτήσεις υπουργών και ο πρωθυπουργός υποστήριξε ότι καταψηφίση του "μνημονίου 2", οδηγεί τη χώρα σε άτακτη χρεοκοπία, η  Κανέλλη τάχθηκε δημοσίως υπέρ της εξοδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.


Μιλώντας, πριν λίγο, στο αμερικανικό δίκτυο CNN, τόνισε ότι ήταν καταστροφή η είσοδος της στην Ευρωζώνη και θα είναι καταστροφή η παραμονή της: "Εγώ και πολλοί άλλοι θέλουμε μια ωραία έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη. Θέλουμε τη ζωή μας πίσω", είπε, χαρακτηρίζοντας την Ελλάδα "παράπλευρη απώλεια του δυτικού καπιταλισμού".

Η Λιάνα Κανέλλη ζήτησε την άμεση διεξαγωγή εκλογών: "Αυτό που χρειαζόμαστε είναι εκλογές τώρα. Δεν υπάρχει νομιμοποίηση για να υπογράψουμε το μέλλον δύο-τριών γενεών. Κανείς δεν εξέλεξε τον Λουκά Παπαδήμο. Επιλέχθηκε", ανέφερε. "Θα αντισταθούμε μέχρι την τελευταία μας πνοή".

Πρόσθεσε μάλιστα ότι για το χρέος της χώρας δεν ευθύνονται οι Έλληνες πολίτες: "Δανείσατε χρήματα με την ελπίδα να τα πάρετε πίσω, όχι με το να πάρετε τη ζωή των Ελλήνων πίσω, ως τιμωρία. Το χρέος δεν είναι των Ελλήνων πολιτών, δεν πήραν οι Έλληνες πολίτες τα χρήματα", υπογράμμισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου