Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ


1. ΚΛΙΝΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Γεωργίου. Αγρότης. Στέλεχος της  Π.Α.ΣΥ.   Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Πρέβεζας και πρόεδρος του Κηπευτικού Συνεταιρισμού Πρέβεζας.  




2. ΚΥΡΙΑΖΗΣ  ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ του Κωνσταντίνου. Δημόσιος Υπάλληλος στην περιφερειακή ενότητα Πρέβεζας. Γραμματέας του ΔΣ του σωματείου εργαζομένων της περιφερειακής ενότητας Πρέβεζας και αντιπρόσωπος στην αντίστοιχη ομοσπονδία. (Ο.Σ.Υ.Α.ΠΕ). Μέλος του πανελλαδικού συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ. Διετέλεσε μέλος της  Εθνικής Βόλεϊ ανδρών και των μεγαλυτέρων σωματείων της Α1.

 3. ΝΟΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ -ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ του Αντρέα. Γιατρός – Συνταξιούχος Μέλος του  Διοικητικού Συμβούλιου του Ιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας. Μέλος του πανελλαδικού συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ. Διετέλεσε επί σειρά ετών Διευθυντής της  Καρδιολογικής Κλινικής του Γ.Ν. Νοσοκομείου  Πρέβεζας, επικεφαλής Νομ. Κίνησης «Νέοι Ορίζοντες», και για 12 χρόνια  Νομαρχιακός Σύμβουλος Πρέβεζας.

 
4. ΠΑΡΛΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΕΥΗ) του Πέτρου. Νοσηλεύτρια. Μέλος  της γραμματείας  Πρέβεζας  του Π.Α.ΜΕ. Γραμματέας του ΔΣ του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων και μέλος της διοίκησης του ΕΚ Πρέβεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου