Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΜΕ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ

Συνάδελφοι συναδέλφισσες
Την ώρα που η ανεργία μας τσακίζει, που φόροι και ακρίβεια μας πνίγουν με συνεχή αύξηση του ΦΠΑ, αυξήσεις στα καύσιμα, στους λογαριασμούς, που μας κόβουν μισθούς, συντάξεις, φάρμακα, που επιδιώκουν την κατάργηση των ΣΣΕ, που εμπορευματοποιούν παραπέρα την Παιδεία και την Υγεία κλπ Η κυβέρνηση με τα νέα χαράτσια φορολογεί τη φτώχεια και την απόγνωσή μας.
          Είναι ώρα να απαντήσουμε, να χρησιμοποιήσουμε την πραγματική μας δύναμη. Είναι ώρα να αφήσουμε στην άκρη τη μοιρολατρία, το φόβο, την κούφια αγανάκτηση. Κανείς δεν μπορεί μόνος του να αντισταθεί αποτελεσματικά, να τους αποκρούσει.
Όμως αν ενώσουμε τις δυνάμεις μας και οργανωθούμε  μπορούμε.
Πρέπει όλοι μαζί να διατρανώσουμε:       
·      Την αντίθεσή μας στη νέα φοροληστεία για να αυξηθούν οι φοροαπαλλαγές της πλουτοκρατίας.
·      Την απόφασή μας με οργανωμένο αγώνα να αντισταθούμε στα νέα χαράτσια. Κάτω οι φόροι και η ληστεία της ζωής μας.
Στα πλαίσια αυτά η Επιτροπή Πρέβεζας του ΠΑΜΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους άνεργους, τη νεολαία, τους αυτοαπασχολούμενους, του αγρότες έξω από την Εφορία Πρέβεζας την Πέμπτη 29 Σεπτέμβρη στις 10 το πρωί.  Όλοι όσοι πλήττονται από τα χαράτσια της κυβέρνησης με τα «μπιλιέτα» της εφορίας στο χέρι, να τα καταθέσουμε μαζικά συντεταγμένα με τα σωματεία μας, τους συλλόγους μας, πίσω στους ¨ληστές¨ του κόπου μας, του ψωμιού των παιδιών μας, της ζωής μας συνολικά!
Σήμερα συνάδελφοι η οργανωμένη αντίθεση και αντίσταση στα χαράτσια, στους εκβιασμούς, στην τρομοκρατία, είναι πράξη που σηματοδοτεί τη λαϊκή απόφαση:
Τέρμα οι θυσίες για τα κέρδη και την κρίση της πλουτοκρατίας.
          Αυτά που ζούμε δεν είναι προσωρινά. Τα ακόμα χειρότερα είναι μπροστά μας. Το δίλημμα είναι: Θα δεχτούμε να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας στη φτώχεια, στη διαρκή ανασφάλεια, στην ανεργία, για να μη θιγεί η κερδοφορία και να ισχυροποιηθεί η ανταγωνιστικότητα των μεγάλων επιχειρηματιών;
Η κυβέρνηση και τα κόμματα του συστήματος δεν θα σταματήσουν, αν δεν τους σταματήσουμε.
          Μπορούμε! Με τη δική σου συμμετοχή στον αγώνα και στη δράση, με το δυνάμωμα της λαϊκής κοινωνικής συμμαχίας και αντεπίθεσης. Να πληρώσει τώρα το μεγάλο κεφάλαιο. Να πληρώσουν τώρα τα κόμματα που το υπηρέτησαν και το υπηρετούν.
          Μόνο ο κοινός εργατικός λαϊκός αγώνας που πατάει στα εργοστάσια, στους τόπους δουλειάς, στις λαϊκές συνοικίες και στοχεύει σε ριζικές αλλαγές για ανάπτυξη σε όφελος του λαού και όχι των μονοπωλίων, σε αποδέσμευση από την ΕΕ, μπορεί να έχει αποτέλεσμα σήμερα.
ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 29/9  ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου