Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΜΕ : Για τη Συγκέντρωση στο Σύνταγμα 21 Σεπτέμβρη 7μ.μ.


Τα χαράτσια, οι κεφαλικοί φόροι έρχονται το ένα πίσω από το άλλο. Η ζωή της εργατικής οικογένειας γίνεται καθημερινά Γολγοθάς. Τα φορομπηχτικά μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση σε συνεργασία με την τρόικα και τα κόμματα της πλουτοκρατίας Ν.Δ., ΛΑΟΣ, Μπακογιάννη, δεν αφήνουν κανένα στο απυρόβλητο.
Οι εργάτες, οι εργάτριες, οι άνεργοι, αι συνταξιούχοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι φτωχοί αγρότες, η νεολαία ένα δρόμο έχουν. Αυτόν της οργάνωσης παντού και της μαζικής άρνησης και ανυπακοής στα χαράτσια. Ούτε ένα ευρώ στα σεντούκια του κεφαλαίου. 
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ – ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ.
To ΠΑΜΕ καλεί τα συνδικάτα, τις δυνάμεις του να πρωτοστατήσουν στην οργάνωση της πάλης, στην ανάταση των εργαζομένων στους χώρους δουλειάς, στις εργατογειτονιές, να εκφραστεί η αντίθεσή τους. Ιδιαίτερο βάρος να δώσουν στους άνεργους, στους απλήρωτους εργάτες, σε όσους δουλεύουν με άθλιες εργασιακές σχέσεις.
Να διεκδικήσουν αιτήματα που να καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες τους. Συζητάμε, προετοιμαζόμαστε και αποφασίζουμε την πρόταση του ΠΑΜΕ για 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ το πρώτο δεκαήμερο του Οκτώβρη.

Στηρίζει τις πρωτοβουλίες και τις πολύμορφες δραστηριότητες των συνδικάτων σ΄ όλη την Ελλάδα που οργανώνουν την απάντηση των εργαζομένων κατά κλάδο και επιχείρηση.
Καλεί τους εργαζόμενους, τους άνεργους χωρίς φόβο, ξεπερνώντας διλήμματα και ιδεολογήματα να έρθουν σε επαφή με τα συνδικάτα, τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ και μαζικά μέσα από αυτά να συγκεντρώσουν, να επιστρέψουν τα χαράτσια σ΄ αυτούς που πρέπει να πληρώσουν, στην κυβέρνηση, στην πλουτοκρατία. Να συμμετέχουν οι ίδιοι στην οργάνωση της αντίστασης σ΄ όλους τους χώρους.
Να συζητήσουν σε όλες τις επιχειρήσεις, τα γραφεία, τα γιαπιά, τα καράβια, παντού με τους συναδέλφους τους και να αποφασίσουν συλλογικά να αρνηθούν να πληρώσουν τα χαράτσια, τα χρέη του κεφαλαίου.
Να ξεπεράσουν τις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες και να πάρουν στα χέρια τους μαζί με τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ την υπεράσπιση της ζωής τους.
Την Τετάρτη 21 Σεπτέμβρη στις 7μ.μ. είναι χρέος όλων των εργαζομένων, των ανέργων, των συνταξιούχων, των αυτοαπασχολούμενων, της νεολαίας να πλημμυρίσουν το ΣΥΝΤΑΓΜΑ μαζί με τις οικογένειές τους ενάντια στην τροπολογία για την πληρωμή των χαρατσιών μέσα από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου