Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

ΠΑΜΕ-Απάντηση στις δηλώσεις του Προέδρου του ΛΑΟΣ


Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ (άνθρωπος των μονοπωλίων) σε πρωινή εκπομπή σε κανάλι των μεγαλοεφοπλιστών και μεγαλοεργολάβων προχώρησε σε μια ακόμη πρόκληση σε βάρος της εργατικής τάξης.
Ονόμασε τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στον τουρισμό και των ναυτεργατών περιττές πολυτέλειες. Δηλαδή:
Ø     Είναι περιττό και πολυτέλεια να αγωνίζονται για να μην αποχαρακτηριστούν τα Βαρέα και Ανθυγιεινά;
Ø     Είναι περιττό και πολυτέλεια να αγωνίζονται για να μην ζεις με 500 ευρώ;
Ø     Είναι περιττό και πολυτέλεια να αγωνίζονται για να έχει σταθερή και μόνιμη δουλειά και να μπει φρένο στις απολύσεις;
Ø     Είναι περιττό και πολυτέλεια να παλεύεις για να μην πετάγονται στο δρόμο χιλιάδες ναυτεργάτες.
Αλλά πρέπει οι εργαζόμενοι να βγάλουν σκασμό, να γίνουν οσφυοκάμπτες για να σώσουμε την «εθνική οικονομία» δηλαδή τα κέρδη των πολυεθνικών, την εξουσία τους.
Σ’ αυτή τη χώρα ξεχνά ο κύριος αυτός ότι εκτός από τα κόμματα της πλουτοκρατίας και του Ευρωμονόδρομου, υπάρχει το ταξικό εργατικό κίνημα, υπάρχει η εργατική τάξη, τα λαϊκά στρώματα που θα οργανώνουν την πάλη για να εμποδίσουν να εφαρμοστούν στην πράξη τα αντιλαϊκά μέτρα, η κατάργηση του άσυλου. Τα αντιλαϊκά μέτρα τους δεν πρόκειται να βρουν μπροστά δρόμο στρωμένο με γαρύφαλλα.
Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους, τους φοιτητές, τους σπουδαστές να προετοιμαστούν για μαζικούς, μαχητικούς, αποφασιστικούς αγώνες που θα ανατρέψουν την αντιλαϊκή πολιτική, που θα αποτινάξουν από πάνω τους το ζυγό των μονοπωλίων, την τάξη των εκμεταλλευτών και τα τσιράκια τους.
Ο μόνος δρόμος είναι αντεπίθεση , κοινωνική συμμαχία
Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου