Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Απορίες απορίες

πηγή redflyplanet


Απορίες απορίες..

Γιατί  κάποιοι, που μία ζωή κάνουν "κριτική" (a.k.a βρωμιές) στο ΚΚΕ με κάθε αφορμή, και αν δεν υπάρχει αφορμή  θα βρουν κάτι, που αφού το τραβήξουν από τα μαλλιά μέχρι να σκούξει, το παρουσιάζουν στο τηλεοπτικό ή ιντερνετικό κοινό τους, ... έχουν πάθει μία εθελοντική τύφλωση την τελευταία εβδομάδα σε ό,τι αφορά την "αριστερά της καρδιάς τους"?

Δεν έχουν κάτι να μας πουν για το διαγωνισμό κωλοτούμπας που επιδίδονται τα στελέχη του Συριζα με τις αλλεπάλληλες αλληλοαποκλειόμενες βαρύγδουπες δηλώσεις τους ? Και δεν εννοώ απαραίτητα να τον κράξουν ή να τον πολεμήσουν, αλλά να σταθούν κριτικά απέναντί του, με πολιτικά επιχειρήματα, όπως υποτίθεται ότι κάνουν και με το ΚΚΕ, ως αριστεροί αδέκαστοι που είναι εξάλλου, ως άνθρωποι που αγαπούν την αριστερά και κόπτονται για την άνοδό της,


που-οφείλουν-να-τονίζουν-τα-κακώς-κείμενα-γι-αυτό-εξάλλου-θάβουν-ουπς-κριτικάρουν-το-κκε κτλ κτλ.

Γιατί άνθρωποι που αυτοπροσδιορίζονται ως (εν δυνάμει) επαναστάτες, που έκαναν κριτική στην "καθεστωτική αριστερά", την εγκαλούσαν να βγει από το κοινοβούλιο, καλούν συχνά τον κόσμο να μην συμμετάσχει σε εκλογές, είναι με λίγα λόγια σούπερ ντουπερ και εξτρημ,
γιατί ρωτάω, έχουν γλυκαθεί με τον Αλέξη, ξεχνώντας βέβαια ότι αποτελεί τμήμα της, σύμφωνα με αυτούς, καθεστωτικής αριστεράς και μάλιστα της σοσιαλδημοκρατικής πτέρυγας?Απορίες απορίες..


Γιατί ορισμένοι, παρά το γεγονός ότι θεωρούν τις δημοσκοπήσεις αναξιόπιστες (και καλά κάνουν),
τις "διαφημίζουν", τις συζητούν, τις λαμβάνουν υπόψιν τους? Μήπως τελικά αγαπούν αυτές που τους δείχνουν αυτό που επιθυμεί διακαώς η καρδιά τους?

(Τώρα εγώ γιατί θυμήθηκα αυτό..?)

Το νου σας. Έχουμε πήξει στους "αριστερούς" φίλους.

3 σχόλια:

 1. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ , με αφορμή την παραπάνω ανάρτηση θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σε όλους μας.
  Στα blogs υπάρχει μία μεγάλη παραπληροφόρηση και παράλληλα μία προσπάθεια συνειδητής διαστρέβλωσης των θέσεων και πολιτικών αποφάσεων του ΚΚΕ.
  Πολλά blogs εμφανίζουν μια "ετικέττα" που λέει ότι εκπρωσοπουν , ότι συμφωνουν με την ιδεολογία και τις θέσεις του ΚΚΕ, αλλά παράλληλα αναπαραγάγουν αντιΚΚΕ και αντικομμουνιστικά δημοσιεύματα.
  Ο ρόλλος κάποτε ε'ιχε καταγγελθεί απο το ΚΚΕ και είχε παρεξηγηθεί απο "κάποιους".
  Εδώ και καιρό έχω καταγγείλει συγκεκριμένες πρακτικές και ταχτικές των επονομαζομένων "γνωστων blogs" ...
  Ο ρόλλος και η τακτική τους σήμερα επιβεβαιώνεται πολύ περισσότερο .
  Το ΚΚΕ επίσημα έχει τα όργανα που εκφράζουν τις πολιτικές αποφάσεις και αυτά είναι ο Ριζοσπάστης και η επίσημη ιστοσελίδα του ΚΚΕ.
  Καλό θά είναι κανένας μας να μην πέσει στην παγίδα των προβοκατόρων και των "διατεταγμένων" blogs...
  και γενικότερα αυτοί οι αυτόκλητοι "αριστεροί" φίλοι , χρήζουν μεγάλης προσοχής...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μία τυποποιημένη απάντηση στο τυποποιημένο spam σχόλιο του Τάσου, που το έχει αναρτήσει από προχθές σε διάφορα μπλογκς σε άσχετες με το θέμα αναρτήσεις:

   Λοιπόν Τάσο, του tasosmanifesto.blogspot.com (στο προφίλ σου είναι, κατάσκοποι δεν είμαστε),
   έχω μερικές απορίες.
   Η προφανέστερη, η πρώτη. ΩΣ ΤΙ παρουσιάζεσαι εδώ να μιλήσεις " προσπάθεια συνειδητής διαστρέβλωσης των θέσεων και πολιτικών αποφάσεων του ΚΚΕ", "αντιΚΚΕ και αντικομμουνιστικά δημοσιεύματα", "προβοκατόρων και των "διατεταγμένων" blogs";
   Είναι μια εύλογη ερώτηση, μια εύλογη απορία. Κάποιος δικαιούται να θέσει στον εαυτό του αυτή την ερώτηση, ε Τάσο; Εννοώ, τα στελέχη δεν συνηθίζουν να γράφουν σχόλια στα μπλογκ, το γνωρίζουμε όλοι αυτό. Οπότε, μιας και μιλάς για "αυτόκλητους φίλους", εσύ ποιανού "αυτόκλητος φίλος" είσαι;
   Θα μου πεις τώρα, εγώ με ποιο δικαίωμα ρωτάω;

   Καλή ερώτηση.
   Οι παροικούντες λοιπόν την Ιερουσαλήμ, Τάσο, γνωρίζουν ένα ιστολόγιο ονόματι omadeon.wordpress.com. Γνωρίζουν επίσης ένα "θυγατρικό" ιστολόγιο ονόματι "stalinreloaded.wordpress.com", από το οποίο συμβαίνει να έχω αυτή τη στιγμή επισκεψούλες.
   Γνωρίζουν ότι το πιο πάνω ιστολόγιο α) έχει δημοσιεύσει τα προσωπικά μου στοιχεία, φωτογραφίες, κλπ και με έχει λοιδωρήσει στην Ελευθεροτυπία, την Καταστρόϊκα, το φέισμπουκ, και όποιον βάλει ο νους σου στην εξω-ΚΚΕ κοινότητα και β) έχει επανελειμμένως και συντεταγμένως υβρίσει το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.
   Και ξέρεις τι ξέρω, Τάσο; Ότι το ίδιο αυτό omadeon.wordpress.com έχει λινκ...σε σένα!!!!!
   Πώς κι έτσι, Τάσο; Πώς και δεν διανοήθηκες ποτέ σου να κάνεις μια δημόσια καταγγελία για την αθέλητη εκ μέρους σου σχέση με χαφιέδες αντικομμουνιστές;
   Πώς σου διέφυγε αυτό, Τάσο;
   Α, να συνεχίσω τις εκπληξούλες;

   Ας προχωρήσω τότε.
   Στις 13 Οκτώβρη 2011, Τάσο, επιτέθηκες στο κομμουνιστικό μπλογκ Globbing με το εξής ποστ:
   "ΧΑΦΙΕΔΕΣ, ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ, ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ, ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ,... Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ BLOG ΓΛΟΜΠΙΝΓΚ"
   http://tasosnastos.blogspot.com/2011/10/blog.html

   συνεχίζεται....

   Διαγραφή
  2. ...συνέχεια
   Very naughty boy, Τάσο.
   Σου απάντησαν οι σύντροφοι Redfly, Poe, AlexD. Να μην τα θυμόμαστε όλα αυτά, πάντως δεν τα έχεις κατεβάσει ακόμα.
   Στο globbing, τότε, η κουβέντα είχε συνεχιστεί, Τάσο, είχα γράψει κι εγώ σχόλιο υπερασπίζοντας τους συντρόφους πιο πάνω, στου celin αρχικά, και μετά στο globbing.
   http://e-globbing.blogspot.com/2011/10/globalchange-syntagma-kketweet.html
   Στα πλαίσια εκείνης της κουβέντας, Τάσο, κάποιος "Κώστας Γιάννενα" έγραψε κάτι εκπληκτικό για σένα, Τάσο. Κάτι απίστευτο.
   Έγραψε, Τάσο:
   "Τάσο Νάστο,
   εσυ μας το παίζεις κομμουνιστής ? Εσυ που κατεβηκες στις εκλογές των Αριχτεκτόνων το 2008 με τον συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ στα Γιάννενα, Συνεργασια Αριστερων Μηχανικων ;
   Μέσα σε 3 χρονια έγινες δηλαδη κομμουνισταρας, μεγας κριτης των παντων. Βρε ουστ επώνυμε απατεώνα."

   Και μετά ξαναέγραψε, Τάσο:
   "Ααα, ώστε δεν έγιναν εκλογές της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ το 2008 ;
   Ο συνδυασμός λεγοταν ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ (Α.Σ.Α.Ε.) και ηταν ουσιαστικα ένας απο τους πολλους συνδυασμούς συνεργασιας ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ.
   Για δειτε παρακαλω ποιος ηταν υποψηφιος στην Ηπειρο ...
   http://saarchitects.wordpress.com/about/
   Φυσικα και ηταν ο κομμουνισταρας μας Αναστασιος Ναστος. Ο οποιος την μια οργανωνει επιτροπες υποστηριξης του ΚΚΕ, την αλλη επειδη δεν τον κατεβαζουν υποψηφιο, παει και κατεβαινει με το ΣΥΡΙΖΑ.
   Αυτο πως λεγεται αραγε ;
   Α ναι, οπορτουνισμος του κερατα !"
   Απίστευτο, ε; Πρώην ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ, λινκ του Ομαδεόν και τώρα ούλτρα ΚΚΕς, που μπαίνει σε κομμουνιστικά μπλογκ και διαβάλλει κόσμο ότι είναι σε "διατεταγμένη υπηρεσία";
   Τρομερό! Μα, συμβαίνουν τέτοια πράγματα στη χώρα της "αριστερής ενότητας";
   Είδες για να μην απαντάς όταν σου μιλούν ευγενικά τι παθαίνεις Τάσο;

   Περισσότερα για τον Τasos:
   http://fadomduck2.blogspot.com/2011/10/blog-post_7782.html

   Την συγνώμη μας από το μπλογκ για τον εκτός θέματος σχολιασμό

   Διαγραφή