Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

The Tsipras Show!

2 σχόλια:

 1. http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=150251&catID=50

  ALEKA PAPARIGA - SYNENTEYXI

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τέρμα τα ψέματα. Να γιατί ο Μπαλάφας δεν μίλαγε για τις αμερικάνικες εταιρείες όπλων, να γιατί ο Λαφαζάνης έκανε γαργάρα το ζήτημα του ΝΑΤΟ, να γιατί καλεί την διεθνή κοινότητα να παρέμβει στη Συρία όπως έκανε στη Λιβύη, να γιατί ο Δραγασάκης μιλάει για αξιοποίηση «ενδοκαπιταλιστικών αντιθέσεων»:

  «Οι ΗΠΑ από την άλλη όσο κι αν μοιάζει παράδοξο, φαίνεται ότι ευνοούν μια μεταβολή στο ελληνικό πολιτικό σκηνικό προς την κατεύθυνση ενίσχυσης του κόμματος που έχει επιλέξει την ανοιχτή σύγκρουση με τους Γερμανούς. Δηλαδή το ΣΥΡΙΖΑ.
  Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι από αμερικάνικα think tanks και κέντρα αποφάσεων ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρείται «εξελίσιμος» πολιτικός σχηματισμός, ο οποίος έχοντας ενωπιόν του την προοπτική ανάληψης της εξουσίας θα λειτουργήσει σε πιο ρελαιστική βάση και θα διατηρήσει μεν την αριστερή φυσιογνωμία - περισσότερο απ' ότι το ΠΑΣΟΚ- δεν θα παραμείνει ωστόσο σε «αριστερίστικες» λογικές. Ούτε πιστεύει κανείς στην Ουάσινγκτον ότι ο Αλέξης θα βγάλει την Ελλάδα από το ΝΑΤΟ. Οι ίδiες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν γίνει εκτενείς συζητήσεις και επι ελληνικού εδάφους, σχετικά με την σκοπιμότητα αμερικάνικης προτίμησης και στήριξης σε μια ανασύνθεση του πολιτικού τοπίου με μοχλό το ΣΥΡΙΖΑ»

  Περιοδικό «Επίκαιρα» (31/05/2012)

  ΑπάντησηΔιαγραφή