Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

16 νέες απολύσεις ο Μάνεσης αλλά οι Χαλυβουργοί δεν τρομοκρατούνται.

πηγη globbing

Ο βιομήχανος Μάνεσης απάντησε στην απεργία των Χαλυβουργών, με 16 νέες απολύσεις, που ανεβάζουν συνολικά τον αριθμό των απολυμένων στους 50. Η απεργία των Χαλυβουργών συμπλήρωσε τις 5 εβδομάδες, υπενθυμίζοντάς μας γιατί οι εργάτες της βιομηχανίας, είναι οι μπροστάρηδες και πρωτοπόροι μια ταξικής αναμέτρησης, που αφορά όλο τον εργαζόμενο λαό. Μπροστά σε αυτές τις εξελίξεις, το ΠΑΜΕ διοργανώνει αύριο Κυριακή μια νέα συναυλία αλληλεγγύης, στην οποία πρέπει όλοι όσοι αντιλαμβανόμαστε την σημασία αυτής της μάχης, να δώσουμε βροντερό παρόν. Παράλληλα η ενίσχυση του αγώνα των Χαλυβουργών συνεχίζεται μέσω του λογαριασμού της Εθνικής Τράπεζας, τα στοιχεία του οποίου παραθέτουμε στο τέλος του άρθρου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ :

Η τρομοκρατία στους χαλυβουργούς, δε θα περάσει!

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει τη συνέχεια στην επίθεση ενάντια στους εργάτες της Χαλυβουργίας Ελλάδας. Με τις σημερινές 16 απολύσεις, ο αριθμός των απολυμένων έφτασε τους 50.

Τώρα πρέπει να μεγαλώσει η ταξική αλληλεγγύη. Να δυναμώσει σε κάθε τόπο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά, σχολή και σχολείο η φωνή των χαλυβουργών. Να μη μείνει εργάτης ανενημέρωτος. Η μάχη που δίνουν οι χαλυβουργοί στην Ελευσίνα αφορά όλη την εργατική τάξη, από την Κρήτη ως τον Έβρο. Είναι αγώνας για να μην περάσει η ολομέτωπη επίθεση που μας έχει εξαπολύσει η πλουτοκρατία και το πολιτικό προσωπικό της.

Το ΠΑΜΕ καλεί στο νέο αγωνιστικό ραντεβού την Κυριακή 4 Δεκέμβρη,  στη συναυλία αλληλεγγύης που οργανώνει το Σωματείο Εργαζομένων στην Ελληνική Χαλυβουργία στις 11 το πρωί στο χώρο μπροστά από το εργοστάσιο. Να γεμίσει το εργοστάσιο από ταξική και λαϊκή οργή. Να αντλήσουν νέα δύναμη οι απεργοί χαλυβουργοί, να ηχήσει ακόμα πιο βροντερά η δύναμη της ταξικής ενότητας και η ανάγκη της ταξικής οργάνωσης.

Η τρομοκρατία των βιομηχάνων και του κάθε Μάνεση δε θα περάσει.
Χωρίς εμάς γρανάζι δε γυρνά.

Σημ.
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 200/623301-52 | IBAN: GR 40 0110 2000 0000 2006 2330 152 | BIC or Swift Code : ETHNGRAA | Δικαιούχος λογαριασμού: Δημήτρης Λιάκος, ταμίας του Σωματείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου