Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ-"δεν είναι κακό να παίζεις με ένα παπάκι αλλά σημασία έχει πού παίζεις με αυτό"

 Την δικής της απάντηση θέλησε να δώσει η Λ. Κανέλλη για τους χαρακτηρισμούς του Θ. Πάγκαλου προς τους αγανακτισμένους. Σχολίασε και τη φωτογραφία Παπανδρέου με το...παπάκι


Η βουλευτής του ΚΚΕ, δήλωσε σε πρωινή εκπομπή πως αισθάνεται κάτι από την τριπλέτα του Πάγκαλου, λέγοντας πως αισθάνεται "μ...κας".
"Φασίστρια", είπαν το αποκλείουμε. "Κομμουνίστρια και αυτοκτονική διάθεση δεν πάνε μαζί", ξεκαθάρισε η ίδια η βουλευτής. Έτσι έμεινε το τρίτο..."Αισθάνομαι μ…κας", είπε.
"Όταν μου λένε ότι θα πετύχει ο προϋπολογισμός της κυβέρνησης Παπαδήμου. H ψηφοφορία είναι αυτοκτονική διαδικασία", τόνισε.
"Όταν κάνεις πιπί σου στο σπίτι σου δεν είναι πολιτική πράξη, όταν κάνεις στον τάφο της μάνας μου είναι. Άρα εξαρτάται όλα μπορεί να είναι και να μην είναι πολιτικά", σημείωσε δε προσθέτοντας πως σημασία δεν έχει η λέξη, σημασία έχει ποιος το λέει, πού το λέει και πώς το λέει.
Η Λ. Κανέλλη αναφέρθηκε και στον Γ. Παπανδρέου λέγοντας πως "δεν είναι κακό να παίζεις με ένα παπάκι αλλά σημασία έχει πού παίζεις με αυτό", σχολιάζοντας τη φωτογραφία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ , στο συνέδριο των Πρασίνων στη Γερμανία.
ΠΗΓΗ news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου