Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

66 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠ' ΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΣΕ ΧΙΡΟΣΙΜΑ - ΝΑΓΚΑΣΑΚΙ


Συγκέντρωση καταδίκης των ιμπεριαλιστικών εγκλημάτων
Στις 9 Αυγούστου, στην Ακρόπολη, από την ΕΕΔΥΕ
Η ΕΕΔΥΕ καλεί το λαό της Αθήνας και του Πειραιά στη συγκέντρωση - εκδήλωση που διοργανώνει την Τρίτη 9/8, στις 7.30 μ.μ. στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, για τα 66 χρόνια από τις ρίψεις των πυρηνικών βομβών στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι και στην πορεία προς το Σύνταγμα που θα ακολουθήσει.
Τον καλεί να διατρανώσει την καταδίκη του στα εγκλήματα και τα σχέδια του ιμπεριαλισμού, την εναντίωσή του στα πυρηνικά όπλα, την επιθυμία του να φύγει η Ελλάδα απ' το ΝΑΤΟ, την προσήλωσή του στη φιλία και την αλληλεγγύη των λαών.
Σε ανακοίνωσή της, η ΕΕΔΥΕ υπογραμμίζει: «Απαιτούμε και παλεύουμε για την απαγόρευση των πυρηνικών, χημικών, βιολογικών όπλων και όλων των μέσων μαζικής καταστροφής, πρώτα απ' όλα των μεγάλων ιμπεριαλιστικών δυνάμεων. Kαμιά διευκόλυνση από ελληνικής πλευράς για την εγκατάσταση των βάσεων της λεγόμενης "Αντιπυραυλικής Αμυνας" στα Βαλκάνια. Την κατάργηση των ξένων στρατιωτικών βάσεων. Τη διακοπή κάθε συμμετοχής της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και την επιστροφή των ελληνικών στρατιωτικών και αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονται έξω από τα σύνορα. Την αποκάλυψη και αντιμετώπιση της κρατικής τρομοκρατίας και των κατασταλτικών νόμων και μηχανισμών ενάντια στους λαούς. Την προστασία και την ουσιαστική στήριξη των προσφύγων και των μεταναστών.

Associated Press
Την ανατροπή του Μνημονίου, των αντιλαϊκών μέτρων και της αντιλαϊκής πολιτικής, τη συγκέντρωση και κινητοποίηση εργατικών λαϊκών δυνάμεων για να ανοίξει ο δρόμος ανάπτυξης που θα έχει κριτήριο την ικανοποίηση των οικονομικών, κοινωνικών, πολιτιστικών και περιβαλλοντικών αναγκών του λαού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου