Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Π.Α.ΜΕ επιτροπή Πρέβεζας-Η αλληλεγγύη στους εργαζόμενους στην χαλυβουργία να δυναμώσει



Οι συνάδελφοι απεργοί της Χαλυβουργίας, με τον πολυήμερο αγώνα τους δίνουν μαθήματα αγωνιστικότητας και δύναμης. Σηκώνουν το βάρος ενός αγώνα που αφορά όχι μόνο τον κλάδο τους,  αλλά το σύνολο των εργατών.
Η εργατική αλληλεγγύη σήμερα έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία. Πρέπει να συνεχιστεί με μεγαλύτερη ένταση.
Για να αντέξουν στο δύσκολο αγώνα τους. Από ένα απλό ψήφισμα και την φυσική


παρουσία στις εκδηλώσεις αλληλεγγύης ως το συμβολικό ποσό από το υστέρημα του κάθε εργάτη, άνεργου, συνταξιούχου που ενισχύουν τoν αγώνα των απεργών, τις οικογένειες τους.
Η αλληλεγγύη δεν είναι ελεημοσύνη. Η υλική ενίσχυση δεν πραγματοποιείται για να μοιράσουμε τη φτώχεια μας αλλά για να απλώσουμε τη δύναμη μας. Η δύναμη των εργατών στον ολομέτωπο πόλεμο που μας έχει εξαπολύσει η πλουτοκρατία, είναι το ενιαίο μέτωπο της εργατικής τάξης των λαϊκών στρωμάτων απέναντι τους.
Τα σωματεία να πάρουν επιπλέον πρωτοβουλίες. Στις γιορτές που έρχονται και στο σύνθημα των εργατών πως “Χριστούγεννα θα κάνουν μες στη Χαλυβουργία” πρέπει να είμαστε συνεπείς. Δίπλα τους με κάθε τρόπο.  
Σε αυτή την κατεύθυνση όλα τα συνδικάτα όλων των κλάδων, οι Τοπικές Γραμματείες, οι Λαϊκές Επιτροπές, εργαζόμενοι, αναλαμβάνουν συγκεκριμένη χρέωση. Χρεώνονται απευθυνόμενοι στους εργαζόμενους των κλάδων, στους χώρους δουλειάς να αγοράσουν:
  • Κατσίκι ολόκληρο για τις οικογένειες. Είναι κατανοητό ότι μιλάμε για 380 οικογένειες.
  • Διάφορα οπωροκηπευτικά
  • Γλυκά.
  • Διάφορα παιχνίδια για τα παιδιά.
Η Εκτελεστική Γραμματεία




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου