Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Τραμπουκισμοί σε βάρος στελεχών του ΠΑΜΕ



Τραμπούκικη επίθεση εις βάρος στελεχών του ΠΑΜΕ εξαπέλυσαν στελέχη - τσιράκια της εργοδοσίας, με επικεφαλής τον πρόεδρο του εργοδοτικού σωματείου, στο εργοστάσιο ΠΙΝΔΟΣ στα Γιάννενα.
Το κλιμάκιο του ΠΑΜΕ βρέθηκε στο κυλικείο της επιχείρησης ενημερώνοντας τους εργαζόμενους. Ομάδα της εργοδοσίας, με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο του σωματείου, επιτέθηκε στα στελέχη του ΠΑΜΕ με προπηλακισμούς και βρισιές, λέγοντας ότι εδώ είναι «φέουδο του ΠΑΣΟΚ».
Η συνέχιση των επιθέσεων ενάντια στο ΠΑΜΕ κάνει σαφές ότι εμπνευστής και καθοδηγητής για τη δολοφονική επίθεση στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Περιφέρεια Ηπείρου είναι μηχανισμοί της μεγαλοεργοδοσίας του ΠΑΣΟΚ και του εργοδοτικού κυβερνητικού συνδικαλισμού: Σήμερα χρησιμοποίησαν τους μπράβους και τα τσιράκια της εργοδοσίας, χτες (σ.σ. προχτές) στη συγκέντρωση τις αντικομουνιστικές ομάδες ΝΑΡ - ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τα αναρχοφασιστοειδή, που με την πολιτική κάλυψη των στελεχών τους επιτίθονταν δολοφονικά ενάντια σε εργάτες, συνταξιούχους, μαθητές. Στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της μεγαλοεργοδοσίας, συνδικαλιστές του εργοδοτικού συνδικαλισμού χτες το απόγευμα με επισκέψεις και τηλεφωνήματα στα σπίτια απείλησαν και εκβίασαν εργάτες και εργάτριες της ΠΙΝΔΟΥ που σήκωσαν κεφάλι και πήραν μέρος στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ.
Κάνουμε σαφές σε κάθε κατεύθυνση ότι το ΠΑΜΕ και τα στελέχη του δεν τρομοκρατούνται και η εργατική τάξη θα κόψει το χέρι όσων το σηκώνουν ενάντια στους αγωνιζόμενους εργάτες. Το ποτάμι πίσω δε γυρνά, φουσκώνει, γίνεται ορμητικό και θα σαρώσει τη μεγαλοεργοδοσία και την πολιτική του κεφαλαίου και των κομμάτων που την υπηρετούν. Θα σαρωθούν οι παρακρατικοί μηχανισμοί, που αξιοποιούνται για να χτυπήσουν το εργατικό λαϊκό κίνημα.
Πρέβεζα 22/10/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου