Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Συνεχίζουμε την πάλη πιο αποφασιστικά και περιφρουρημένα


Ανακοίνωση - καταγγελία του Γραφείου Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ για τη συνέχιση της τρομοκρατικής προβοκατόρικης δράσης διάφορων μηχανισμών
Με αφορμή τη συνεχιζόμενη προβοκατόρικη δράση μηχανισμών κατά του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, το Κεντρικό Συμβούλιο της ΚΝΕ εξέδωσε ανακοίνωση - καταγγελία, η οποία έχει ως εξής:
«Η ΚΝΕ καταγγέλλει στη νεολαία και το λαό τη διατεταγμένη υπηρεσία που εκτελούν οι παρακρατικοί κουκουλοφόροι, αυτοονομαζόμενοι "αντιεξουσιαστές", με στόχο να τρομοκρατήσουν το εργατικό - λαϊκό κίνημα για λογαριασμό της κυβέρνησης, συνολικά του αστικού συστήματος.
Αφού δεν κατάφεραν να διαλύσουν τη μεγαλειώδη απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα, παρά την άγρια, οργανωμένη και δολοφονική επίθεση που εξαπέλυσαν με πέτρες, μολότοφ, χημικά αέρια, χειροβομβίδες κρότου λάμψης, καπνογόνα και άλλα εξαρτήματα που χρησιμοποιούν οι επίσημοι κατασταλτικοί μηχανισμοί, παρά τον ένα νεκρό και τους δεκάδες τραυματίες που προκάλεσαν. Αφού δεν κατάφεραν να τρομοκρατήσουν τον αγωνιζόμενο λαό, να συκοφαντήσουν το ΠΑΜΕ, συνεχίζουν την ύπουλη, τρομοκρατική προβοκατόρικη δράση, ελπίζοντας να συμβάλουν στην καταστολή του εργατικού - λαϊκού κινήματος.
Με ανώνυμες απειλές μέσα από site, με επιθέσεις σε γραφεία του ΚΚΕ και τραμπουκισμούς προσπαθούν μάταια να εκφοβίσουν μέλη και στελέχη της ΚΝΕ. Τέτοια προσπάθεια ήταν και το να γράψουν αντικομμουνιστικά συνθήματα έξω από το σπίτι του μέλους του ΚΣ της ΚΝΕ Δημήτρη Βιτάλη.
Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ ήταν πάντα στο στόχαστρο των κάθε λογής μηχανισμών που υπηρετούν το σύστημα. Δεν είναι η πρώτη φορά που εξαπολύουν επιθέσεις, αξιοποιώντας και χρησιμοποιώντας μυστικούς και προβοκατόρικους μηχανισμούς που διαθέτει το αστικό πολιτικό σύστημα, για να κάμψουν με την ωμή βία και τις απειλές τους πρωτοπόρους αγωνιστές του εργατικού - λαϊκού κινήματος, τους κομμουνιστές. Οπως πάντα, έτσι και τώρα θα προσκρούσουν σε αλύγιστο ατσάλι.
Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ έχουν αποδείξει ότι δεν τρομοκρατούνται, δε φοβούνται. Γελιούνται οι καθοδηγητές και οι εκτελεστές αυτής της επιχείρησης, αν πιστεύουν ότι μπορούν να απομονώσουν τους κομμουνιστές από την εργατική τάξη και το λαό. Ηδη δεκάδες φορείς εργαζομένων και νεολαίας καταγγέλλουν και καταδικάζουν την προβοκατόρικη δράση. Κανένας κατασταλτικός μηχανισμός, καμιά κυβερνητική απειλή δεν πρέπει να ανακόψει το μεγάλο εργατικό - λαϊκό ποτάμι της αντεπίθεσης που πλημμύρισε όλες τις πόλεις στη 48ωρη απεργία. Αυτό το ποτάμι δε σταματά εύκολα. Εγινε ένα σημαντικό βήμα και μπορούν να γίνουν πολλά περισσότερα για την ανάπτυξη του εργατικού - λαϊκού μετώπου, με τη συμμετοχή ακόμα περισσότερων νέων των εργατικών λαϊκών στρωμάτων. Ο λαός έχει τη δύναμη να αποκρούσει τα βάρβαρα μέτρα, να τσακίσει την αντιλαϊκή πολιτική και εξουσία και κάθε είδους μηχανισμούς καταστολής.
Η συμπόρευση με το ΚΚΕ και την ΚΝΕ, η γερή οργάνωση στα συνδικάτα και τις άλλες ριζοσπαστικές λαϊκές και νεανικές οργανώσεις που αντιπαλεύουν την εξουσία των μονοπωλίων είναι το βήμα που χρειάζεται να κάνουν τώρα οι νέοι εργάτες, οι άνεργοι, οι μαθητές και οι σπουδαστές. Αυτός είναι ο φόβος και ο τρόμος της αστικής τάξης και όλων των εχθρών του λαού. Οι ομάδες των αναρχοφασιστών είναι εχθρός του λαϊκού κινήματος και πρέπει ανάλογα να αντιμετωπίζονται.
Τα στελέχη, τα μέλη, οι φίλοι της ΚΝΕ συνεχίζουμε πιο αποφασιστικά, με μεγαλύτερο πείσμα και περιφρουρημένα από κρατικούς και παρακρατικούς μηχανισμούς την οργανωμένη μάχη σε κάθε τόπο δουλειάς, κλάδο, συνοικία, σχολείο, για να πάρουν τη θέση τους οι νέοι της εργατικής - λαϊκής οικογένειας στη μεγάλη λαϊκή συμμαχία της αντεπίθεσης και της ανατροπής, "για να πάρει και να σηκώσει" την πλουτοκρατία, την κυβέρνησή της και τα άλλα κόμματά της που θυσιάζουν το λαό για να σωθεί το κεφάλαιο και η ΕΕ. Για την εργατική λαϊκή εξουσία, την αποδέσμευση από την ΕΕ και τη διαγραφή του χρέους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου