Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

                                           ΨΗΦΙΣΜΑ  
         Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας καταγγέλλει τον θάνατο - δολοφονία του οικοδόμου – συνδικαλιστή και στελέχους του Π.Α.Μ.Ε Δ. Κοτζαρίδη τη δεύτερη μέρα της μεγαλειώδους πανεργατικής πορείας – συγκέντρωσης στο Σύνταγμα που ήταν πνιγμένο από τα χημικά  των δυνάμεων της αστυνομίας.
        Το γεγονός δεν είναι τυχαίο αλλά ένα καθαρό πολιτικό αποτέλεσμα του τρόπου    καταστολής των λαϊκών κινητοποιήσεων από το μνημονιακό καθεστώς. Προκειμένου να τσακίσουν κάθε φωνή και κάθε πρακτική αντίστασης επιτίθενται στις κινητοποιήσεις με τόνους χημικών και άγρια καταστολή. Η ανθρώπινη ζωή γι’ αυτό το καθεστώς δεν έχει καμιά αξία και μπορεί  να  συνθλίβεται είτε από την ανεργία και την εξαθλίωση της άγριας λιτότητας είτε να τσακίζεται από τα ρόπαλα και τα χημικά των κατασταλτικών του μηχανισμών.
  Η μεγαλύτερη τιμή στο νεκρό συναγωνιστή μας είναι ν’ ανατρέψουμε ό,τι τον σκότωσε. Ν’ ανατρέψουμε το άθλιο μνημονιακό καθεστώς και το πολιτικό σύστημα  που το στηρίζει , ανοίγοντας έναν άλλο δρόμο καλύτερης ζωής και αξιοπρέπειας για όλους μας.
        Ο σύλλογος εκφράζει τη θλίψη και τα βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Κοτζαρίδη που έπεσε αγωνιζόμενος για το δίκιο των εργατών και των παιδιών τους. Καταδικάζει κάθε προβοκατόρικη δράση που οργανώνεται από διάφορα «κέντρα» ενάντια στο λαϊκό κίνημα και δηλώνει ότι θα συνεχίσει τον αγώνα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική.
                 

2 σχόλια:

  1. Παλικάρια η επίθεση είχε στόχο κύρια την πρωτοπορία του ταξικού εργατικού κινήματος το ΠΑΜΕ. Κάποιοι μάλλον το ξεχνάνε και φέρνουν τις ανακοινώσεις στα μέτρα τους!!! Μυρίζει ΠΑΣΟΚοΝΑΡ η ανακοίνωση αφού στρογγυλευει την κατάσταση και προσπαθεί να τη φέρει στα μέτρα της!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν βλέπω στο Ψήφισμα, να αναφέρεται ότι η επίθεση των κουκουλοφόρων, που βγήκαν από το μπλογκ του "δεν πληρώνω", το δολοφονικό ρίξιμο χημικών και πετρών, έφερε τον θάνατο του Συντρόφου μας !

    Έχει κάποια κενά το Ψήφισμα, αλλά εντάξει ας μην περιμένουμε και πολλά ...

    Χαιρετώ σε Ιστολόγε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή