Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Τόση τύφλωση ;


Δεν είδαν οι «ευαίσθητες» φυλλάδες και τα «αντικειμενικά» κανάλια τις δεκάδες και μαζικές οι κινητοποιήσεις του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ σε όλη τη χώρα, αμέσως μετά το μακελειό στη Μανωλάδα.
Τόση τύφλωση! Για τον πολύ απλό λόγο ότι το ΚΚΕ και οι ταξικές δυνάμεις που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, βρίσκονται κάθε στιγμή στο πλευρό των ντόπιων και μεταναστών εργαζομένων και δεν τα παραπέμπουν όλα στο σοσιαλισμό, όπως τους κατασυκοφαντούν.
Τόση τύφλωση! Για το εξίσου απλό λόγο ότι οι δυναμικές φωνές των διαδηλωτών αποκάλυπταν ότι τις πραγματικές αιτίες του επαναλαμβανόμενου μακελειού βρίσκονται στην καπιταλιστική εκμετάλλευση και στη σαπίλα του καπιταλιστικού συστήματος, αποδίδοντας ταυτόχρονα ευθύνες στις πολιτικές των πρώην και νυν κυβερνήσεων.
Τόση τύφλωση! Που διέκριναν επιλεκτικά αλλά και με ευχέρεια την «έκπληξη» και τη στενοχώρια του υπουργού κου Δένδια κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του όταν έφτασε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.
Ας προσέξουν γιατί θα είναι μέρα μεσημέρι που οι εργαζόμενοι έλληνες και μετανάστες θα απαλλαγούν από τους εκμεταλλευτές του μόχθου τους και θα φορέσουν γυαλιά μεγάλης ευκρίνειας σε όσους σκοπίμως εθελοτυφλούν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου