Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

ΑΠΕΙΛΕΣ-ΦΟΒΟΣ-ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ.....η δημοκρατία τους

Ι. Τέντες: Δίκες-εξπρές για τους οδηγούς ταξί που συνεχίζουν τους αποκλεισμούς


Την αφαίρεση πινακίδων των οχημάτων των ιδιοκτητών ταξί, τον σχηματισμό δικογραφιών σε βάρος τους και την παραπομπή τους σε δίκες-εξπρές για τους συνεχείς αποκλεισμούς που πραγματοποιούν σε όλη τη χώρα, ζητά ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου μετά από χτεσινή έκκληση του ΣΕΤΕ για παύση του αποκλεισμού.
Την αφαίρεση πινακίδων των οχημάτων των ιδιοκτητών ταξί, τον σχηματισμό δικογραφιών σε βάρος τους και την παραπομπή τους σε δίκες-εξπρές για τους συνεχείς αποκλεισμούς που πραγματοποιούν σε όλη τη χώρα, διαμαρτυρόμενοι για τον τρόπο ανοίγματος του επαγγέλματός τους, ζητά ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ιωάννης Τέντες, μετά από χτεσινή έκκληση του ΣΕΤΕ για παύση του αποκλεισμού.
Ο Ι. Τέντες αναφέρει σε παρέμβασή του ότι θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να μην παρακωλύονται οι συγκοινωνίες και η λειτουργία εγκαταστάσεων κοινής ωφελείας, στις οποίες περιλαμβάνονται τα αεροδρόμια και τα λιμάνια.
Σημειώνει ακόμη ότι σε περίπτωση παρακώλυσης των συγκοινωνιών θα σχηματίζονται αμέσως δικογραφίες σε βάρος των υπευθύνων ιδιοκτητών ταξί και οι υποθέσεις αυτές θα εκδικάζονται συντομότατα.
Επίσης, υπογραμμίζει ότι οι εισαγγελείς πρωτοδικών πρέπει να μεριμνούν, μέσω των αστυνομικών οργάνων, ώστε να εντοπίζονται όσοι ιδιοκτήτες ταξί αφαιρούν τις πινακίδες από τα αυτοκίνητα, που χρησιμοποιούν για τις καταλήψεις των οδών, λιμανιών, αεροδρομίων, κ.λπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου