Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΔΡΟΜΟΣ – ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ



Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΔΡΟΜΟΣ – ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΝΑΓΚΕΣ
ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ
Ξεκινούν οι εκδηλώσεις του 37ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή  με κεντρικό σύνθημα: Ο δικός σου δρόμος – για τις δικές σου ανάγκες, με το ΚΚΕ για το Σοσιαλισμό.  Η κεντρική εκδήλωση της πόλης θα γίνει την Κυριακή 31 Ιούλη και ώρα 9 μ.μ , πλατεία Ανδρούτσου, Πρέβεζα.

Το Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του Οδηγητή αποτελεί πρωτοπόρα παρέμβαση και μαχητική πρόταση ζωής, πάλης και προοπτικής, σε συνθήκες καπιταλιστικής κρίσης, κόντρα στα αδιέξοδα του καπιταλιστικού συστήματος. Είναι μοναδικό γιατί είναι το μόνο που φτιάχνεται από νέους για νέους. Χωρίς εταιρείες και χορηγούς. Με τη φαντασία, το κέφι, το μεράκι και τη δουλειά των χιλιάδων μελών και φίλων της ΚΝΕ.

Θα αποτελέσει αφορμή και τόπο συζήτησης, με τους νέους που συναντηθήκαμε μαζί στις απεργίες και τους αγώνες, τους νέους που υποφέρουν από την καπιταλιστική κρίση και τα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα, με τους νέους που προβληματίζονται, συζήτησης και αποκάλυψης των αιτιών που γέννησαν την καπιταλιστική κρίση, να προβάλουμε το δικό μας δρόμο διεξόδου

Οι εκδηλώσεις του 37ου Φεστιβάλ στόχο έχουν να μεταφέρουν σε χιλιάδες λαού και νεολαίας το πιο ελπιδοφόρο μήνυμα. Ότι υπάρχει λύση σε όφελος του λαού και της νεολαίας, με το ΚΚΕ για το Σοσιαλισμό.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αφιέρωμα  στην Ποίηση -Οι Στίχοι είναι Μαχητές,  συναυλία με έντεχνο-ροκ από μαθητικό συγκρότημα, Μαθητικό Σκετς: Μάθημα Ελευθερίας και Δημοκρατίας, Αφιέρωμα στο πολιτικό και λαϊκό τραγούδι από το συγκρότημα του Γιώργου Ρούγκα.
 Θα μιλήσει ο  Λιάσκος Δημήτρης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Β/Δ της ΚΝΕ.

Στο χώρο θα υπάρχει έκθεση βιβλίου, βιντεοπροβολές, καθως και ταμπλό αφιερωμένα στο εργατικό κίνημα και σε τοπικές κινητοποιήσεις και πρωτοβουλίες του προηγούμενου διαστήματος και στους μαθητές για το ρόλο του ταξικού σχολείου στον καπιταλισμό.




Ν.Ο Πρέβεζας της ΚΝΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου