Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Το μανιφέστο του Anders Behring Breivik σε βίντεο. Πριν θυμώσετε, θυμηθείτε πόσα παρόμοια ιδεολογήματα ακούτε γύρω σας…



Το μανιφέστο του Anders Behring Breivik σε βίντεο. Πριν θυμώσετε, θυμηθείτε πόσα παρόμοια ιδεολογήματα ακούτε γύρω σας… Σκεφτείτε ποιοι τα λένε και συμπεράνετε πόσο επικίνδυνοι είναι.

Αντικομμουνισμός και έχθρα για κάθε τι ξένο.
Έχθρα για οτιδήποτε διαφορετικό από έναν φαντασιακό "καθαρό ευρωπαϊκό" πολιτισμό.
Ένα φαντασιακό πολιτισμό βασισμένο στο μύθο κι όχι στην ιστορία.
Αμόρφωτοι και ανάλγητοι άνθρωποι βγαλμένοι από την παιδεία μιας καπιταλιστικής χώρας που φημίζεται(!!!) για την παιδεία και την κοινωνική της δικαιοσύνη.
Μα το ίδιο το κράτος που διαφημίζουν όλα τα ΜΜΕ, είναι βουτηγμένο στο ψέμα και την υποκρισία. Βομβαρδίζουν στο Αφγανιστάν, πολεμούν στη Λιβύη, στο Ιράκ ...μισθοφόροι παντού, εξυγιαντές και απελευθερωτές.
Και μετά τους συνταράζει που ένας αμόρφωτος, ακοινώνητος και πολεμόχαρος γόνος τους κάνει τα ίδια, εξολοθρεύοντας σαν άλλος Ναϊτης ιππότης τους εχθρούς της "χριστιανικής" καθαρότητάς του.


Video by Anders Behring Breivik by newsview

Σκεφτείτε όμως πως και στην ίδια μας τη χώρα εκκολάπτεται ο φασισμός κι αντικομμουνισμός. Που; μα στις παραστρατιωτικές φάλαγγες της "χρυσής αυγής", στα ΜΑΤ, στις παραχριστιανικές οργανώσεις ως και τις παρυφές της επίσημης εκκλησίας, στα δελτία ειδήσεων, στα λόγια του ΛΑΟΣ, στο ρατσιστή της γειτονιάς που σου λέει ότι για την κρίση φταίνε οι ξένοι και σε σένα που δεν τον βάζεις στη θέση του. Στα παραεπιστημονικά περιοδικά, στη μασωνεία, στη φαντασιακή μυθιστορία, στα γήπεδα και το χουλιγκανισμό.
Στη μαθητική βία ενάντια στους πιο χοντρούς, τους πιο μαύρους, τους λιγότερο καθαρούς, τους λιγότερο έξυπνους, σε αυτούς που μιλάν σπαστά ελληνικά.
Στο στρατό που παρελαύνει με φασιστικούς παιάνες.

ΠΑΝΤΟΥ.

ΠΑΝΤΟΥ.

Κανένας λαός δεν είναι αθώος του αίματος που έτρεξε στη Νορβηγία χτες

ή στις γειτονιές της Αθήνας τις προάλλες με το πογκρόμ εναντίων μεταναστών.

Μην κάνουμε ότι δεν ξέρουμε. Μην κάνουμε ότι δεν βλέπουμε.

ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΒΑΘΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟΝ.

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ.

ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου