Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

ΟΛΟΙ στο συλλαλητήριο του ΚΚΕ την Πέμπτη 4/10/2012 Πρέβεζα - Θεοφάνειος στις 7:30 μ.μ.



ΝΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ !

    Την Τρίτη 2/10/2012 η τρικομματική κυβέρνηση (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) καταθέτει στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής τον νέο αντιλαϊκό προϋπολογισμό για το 2013. Έναν προϋπολογισμό που έρχεται να υλοποιήσει τα συμφωνηθέντα με την τρόικα μέτρα – σφαγείο για την πλειοψηφία του λαού μας. Η ολομέτωπη επίθεση του κεφαλαίου και των υπερασπιστών του, με τα ασήκωτα χαράτσια για μισθωτούς, συνταξιούχους, αυτοαπασχολούμενους, αγρότες, το πετσόκομμα των προνοιακών – κοινωνικών επιδομάτων, τη διάλυση των κρατικών κονδυλίων για συντάξεις, μισθούς, ασφάλιση, υγεία κ.λ.π. σηματοδοτούν το δρόμο που επιλέγουν οι μεγαλοεπιχειρηματικοί όμιλοι για το ξεπέρασμα της κρίσης τους.

ΚΑΜΙΑ ΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ

    Τώρα γίνεται ακόμα πιο επίκαιρη η πρόταση νόμου που έχει καταθέσει το ΚΚΕ για την κατάργηση όλων των μνημονίων και των δανεικών συμβάσεων η οποία συζητιέται στη Βουλή την ερχόμενη Τετάρτη.
    Να στηριχθεί δυναμικά, μαζικά από την εργατική- λαϊκή οικογένεια, σε κάθε χώρο δουλειάς, από κάθε σωματείο, σε όλες τις εργατογειτονιές, τα σχολεία, τα πανεπιστήμια, τα ΤΕΙ, όπου ζει και εργάζεται ο νέος, ο εργάτης, ο αυτοαπασχολούμενος ΕΒΕ και αγρότης, οι γυναίκες.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΛΕΞΗ

ΜΕ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ

Μονομερής διαγραφή του χρέους και έξοδος από την Ε.Ε. με το λαό αφέντη του πλούτου που παράγει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου