Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

ΚΚΕ: Ηχηρή και αποστομωτική απάντηση στην συγκυβέρνηση

Τη μεγάλη συμμετοχή στις κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ χαιρετίζει το ΚΚΕ, το οποίο σε ανακοίνωσή του τονίζει ότι η «μεγάλη μεγάλη συμμετοχή εργαζομένων, ανέργων, νέων, στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ, σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, έδωσε ηχηρή και αποστομωτική απάντηση στην συγκυβέρνηση και όλους όσοι με τα ψέματα, τους εκβιασμούς και τον αυταρχισμό, επιδιώκουν να γονατίσουν την εργατική τάξη, να αλυσοδέσουν το λαό».
ΚΚΕ: Ηχηρή και αποστομωτική απάντηση στην συγκυβέρνηση«Η συμμετοχή των ναυτεργατών στην απεργία, αψηφώντας την επιστράτευση, τα μεγάλα κοινά συλλαλητήρια εργαζομένων – φτωχής και μεσαίας αγροτιάς, καθώς και τα μπλόκα όπως αυτό στη Νίκαια της Λάρισας, δείχνουν το δρόμο που πρέπει να βαδίσουν πιο αποφασιστικά οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα για να αποκρούσουν την καταστολή, για να διαμορφωθεί η λαϊκή αγωνιστική συμμαχία ενάντια στον κοινό εχθρό, τα μονοπώλια, την Ε.Ε.», τονίζει το Κομμουνιστικό Κόμμα.
«Καμιά επανάπαυση. Τα βάρβαρα αντεργατικά αντιλαϊκά μέτρα και η καταστολή θα κλιμακωθούν, το ίδιο και η επιχείρηση εξαπάτησης και παγίδευσης του λαού. Η μάχη είναι και θα είναι ακόμα πιο σκληρή», λέει στην ανακοίνωσή του το ΚΚΕ και καταλήγει υπογραμμίζοντας: «Γι’ αυτό χρειάζεται κατεπειγόντως να γίνει τώρα πιο ορμητική, αποφασιστική και συνειδητή η συμμετοχή όλων των εργαζομένων, των ανέργων, των νέων στον αγώνα, στην οργάνωση της πάλης πρώτα από όλα στους τόπους και τους κλάδους δουλειάς, στις λαϊκές συνοικίες, στα χωριά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου