Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Ααα(ΥΓΗ) έχς ξεφύγ'!!

Με αφορμή τις δηλώσεις της Λ. Κανέλλη στην εκπομπή «Επτά» στην κρατική τηλεόραση η ΑΥΓΗ
έβγαλε για μία ακόμη φορά τα ''πολιτικά της συμπερασματα'' όπως και μετά τις Ιταλικές εκλογες(φωτο) -αλήθεια πιστεύετε ότι  τρέμει η Μέρκελ από τα μηνύματα των Ιταλικων εκλογών;- παραπλανώντας  και δημιουργώντας συγχυση στο λαό .
Η απάντηση μέσα από το portal του 902.gr.


Με παραποιήσεις επιχειρούν να χτυπήσουν το ΚΚΕ

Χάνος είναι στην πραγματικότητα το λαβράκι που νόμιζαν πως έβγαλαν οι δημοσιογράφοι της «Αυγής» όταν δημοσίευσαν στη σελίδα 11 της εφημερίδας ρεπορτάζ με τίτλο «Εκτός γραμμής η Λιάνα Κανέλλη;», το οποίο στη συνέχεια αναπαρήγαγαν «ΤΑ ΝΕΑ online» και τα υπόλοιπα ειδησεογραφικά σάιτ. Γιατί η «Αυγή» και τα άλλα ΜΜΕ θριαμβολογούν ότι η Λ. Κανέλλη διαφοροποιείται από το ΚΚΕ σχετικά με τη μείωση προσωπικού στον «Ριζοσπάστη» και θέτει θέμα ηγεσίας του ΚΚΕ, ενώ η πραγματικότητα τους διαψεύδει.
Παραθέτουμε απομαγνητοφωνημένες τις δηλώσεις της Λ. Κανέλλη στην εκπομπή «Επτά» στην κρατική τηλεόραση και αφήνουμε στον αναγνώστη να βγάλει ο ίδιος συμπεράσματα για το τι είπε η Λ. Κανέλλη και ποιοι μετατρέπουν τη δική τους επιθυμία σε υποτιθέμενα ρεπορτάζ.
Η «Αυγή» και οι υπόλοιποι φωστήρες της δημοσιογραφίας λένε ότι η Λ. Κανέλλη είπε πως «δίκαιη απόλυση δεν υπάρχει πουθενά».
Ολόκληρη η τοποθέτηση της Λ. Κανέλλη για το συγκεκριμένο θέμα έχει ως εξής: 
«Είναι δίκαιες οι απολύσεις στο "Ριζοσπάστη"; Απάντηση: Ναι.» Και συνεχίζει σχολιάζοντας: «Οι 


απολύσεις στο "Ριζοσπάστη" δεν είναι σαν τις απολύσεις στα υπόλοιπα αστικά μέσα. Είναι εντελώς διαφορετικές γιατί είναι εντελώς διαφορετικό το μέσο και εντελώς διαφορετική η στάση των εργαζομένων. Δίκαιη απόλυση δεν υπάρχει, ρε παιδιά, πουθενά. Και έτσι όπως είναι διατυπωμένη η ερώτηση είναι σα να βάζει κάποιος το δίκαιο που βάλατε, είναι αυτό το οποίο σε υποχρεώνει μέσα σε ένα ναι και σε ένα όχι να πρέπει να δώσεις την εξήγηση που δίνω εγώ. Δίκαιη απόλυση δεν υπάρχει για κανέναν, πουθενά». Μάλιστα, όταν η δημοσιογράφος λέει ότι «όμως οι εργαζόμενοι έχουν προσφύγει στην Ένωση Συντακτών», η Λ. Κανέλλη απαντάει: «Όχι όλοι και με διαφορετικό τρόπο. Βρίσκονται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση όπως ένα εκατομμύριο, δύο εκατομμύρια, τρία εκατομμύρια εργαζόμενοι στην Ελλάδα. Αλλά δεν είναι το ΚΚΕ Βατικανό του αστικού καπιταλιστικού συστήματος έτσι ώστε να λειτουργεί κομμουνιστικά ως Βατικανό με την Αλέκα ως Πάπα».
Παρακάτω, η «Αυγή» και τα υπόλοιπα πανομοιότυπα ρεπορτάζ ανακαλύπτουν ότι η Λ. Κανέλλη θέτει θέμα ηγεσίας στο ΚΚΕ. Παραθέτουμε ολόκληρο το διάλογο της Λ. Κανέλλη με τις δημοσιογράφους:
Ερώτηση: Απαντήσατε ότι χρειάζεται ανανέωση η ηγεσία του Κομμουνιστικού Κόμματος.
Λ. Κανέλλη: «Την απαιτεί το ίδιο το Κόμμα. Φαίνεται από τις θέσεις, φαίνεται από το συνέδριο, τη θέλει, την παλεύει. Δεν είναι όμως οι αλλαγές ζήτημα προσώπων στο ΚΚΕ».
Ερ.: Αναφερόμαστε σε πρόσωπα;
Λ. Κανέλλη: «Πιθανόν ναι, πιθανόν όχι. Είναι βαθύς ο διάλογος και έχει και χρόνο μπροστά ακόμα για να το δούμε. Ανανέωση θα γίνει δηλαδή κι αν μείνει και η Αλέκα στη θέση της. Αυτό προσπαθώ να σας εξηγήσω».
Ερ.: Αλλά υπάρχει η πιθανότητα να γίνει ανανέωση και στα πρόσωπα.
Λ. Κανέλλη: «Αλλά υπάρχει η πιθανότητα να γίνει και στα πρόσωπα. Ούτως ή άλλως η ΚΟ και η ΚΕ στα τελευταία συνέδρια έχει αλλαγές πολύ μεγάλες αριθμητικά. Τις οποίες όμως δεν παρακολουθεί ο κόσμος».
Άνθρακες ο θησαυρός, λοιπόν, για την «Αυγή» και τους λοιπούς δημοσιογράφους που αλλοιώνουν τοποθετήσεις έτσι ώστε να πλασάρουν στον αναγνώστη ένα θέμα που φαίνεται ότι «πουλάει». Την επόμενη φορά που θα αποφασίσουν να ασχοληθούν με το ΚΚΕ ας προσέξουν, γιατί εκτίθενται εξαιτίας της φόρας που παίρνουν για να πλειοδοτήσουν σε επιθέσεις κατά του ΚΚΕ, ενώ δεν μπορούν να το αντιμετωπίσουν ιδεολογικοπολιτικά, γι’ αυτό και επιδίδονται σε μπαρούφες, διαστρεβλώσεις και προβοκάτσιες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου