Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Π.Α.ΜΕ Επιτροπή Πρέβεζας-Εκδήλωση αλληλεγγύης στους ναυτεργάτες



Ύστερα από παρέμβαση των δυνάμεων του ΠΑΜΕ χθες το Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας κήρυξε 24ωρη απεργία για σήμερα Τετάρτη 6 Φλεβάρη ως ένδειξη συμπαράστασης στους απεργούς ναυτεργάτες.
101 0226Παράλληλα σήμερα πραγματοποίησε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 10:30πμ στο Παλιό ΚΤΕΛ στο κέντρο της πόλης της Πρέβεζας. Το ψήφισμα διαμαρτυρίας διάβασε το στέλεχος του ΠΑΜΕ και μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Εύη Πάρλα.  Η οποία κατήγγειλε τον αυταρχισμό της τρικομματικής κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, τόνισε πως τέτοιες πρακτικές δεν τρομάζουν τους εργάτες και πως θα τους βρουν μπροστά τους. Παράλληλα κάλεσε τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τους εργαζόμενους, όλα τα λαϊκά στρώματα της Πρέβεζας να καταδικάσουν τη νέα επίταξη στους ναυτεργάτες, να εκφράσουν αποφασιστικά την αλληλεγγύη τους. Αλληλεγγύη απ’ άκρη σ’ άκρη ανά την Ελλάδα σε όλα τα αγωνιζόμενα λαϊκά στρώματα όπως οι αγρότες που αυτή την περίοδο βρίσκονται στα μπλόκα διεκδικώντας το δίκιο τους κόντρα στα νέα μέτρα, αλλά και την γενικότερη  πολιτική  της ΚΑΠ και της ΕΕ. Αλληλεγγύη κόντρα στον αυταρχισμό που επέδειξε η κυβέρνηση στο μπλόκο της Νίκαιας με ΜΑΤ και δακρυγόνα, στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στο Υπουργείο Εργασίας, στους απεργούς του ΜΕΤΡΟ χθες.  
Παρέμβαση και συμμετοχή με αντιπροσωπεία στη συγκέντρωση είχαν και οι αγωνιζόμενοι αγρότες του μπλόκου του Καναλακίου και του Λούρου.  Που και αυτοί τάχθηκαν αλληλέγγυοι στους ναυτεργάτες καταδικάζοντας με τη σειρά τους τις πρακτικές της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου