Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Η επιτροπή Πρέβεζας του ΠΑΜΕ και οι δυνάμεις του στο Νοσοκομείο Πρέβεζας (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ) ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΤΩΧΑ ΛΑΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.



 
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ-ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ  
Συνάδελφοι-συναδέλφισσες,       
Η επιτροπή Πρέβεζας του ΠΑΜΕ και οι δυνάμεις του στο Νοσοκομείο Πρέβεζας (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ),  μπροστά στην θύελλα που σαρώνει και τα στοιχειώδη δικαιώματα των ασθενών και των εργαζομένων, και το άμεσο κίνδυνο δραματικής υποβάθμισης ή και κλεισίματος του Νοσοκομείου μας, με τις εντολές της ΕΕ μέσα από τα μνημόνια και εκτελεστές την τρικομματική κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, θα πραγματοποιήσει αγωνιστική παρέμβαση στο χώρο του Νοσοκομείου στην κατεύθυνση της οργανωμένης πάλης του Λαού μας ενάντια σε αυτές τις πολιτικές, την Πέμπτη, 14 Φλεβάρη 2013, στις 10 το πρωί.                                                                    
Καλούμε, τους εργαζόμενους και τα φτωχά λαϊκά στρώματα στην συγκέντρωση-διαμαρτυρία για:
·        Να καταδικάσουμε τη μείωση μισθών και συντάξεων, την πολιτική των χαρατσιών και της φοροληστείας του λαού, την ώρα που ενισχύουν την κερδοφορία και την ανταγωνιστικότητα των μονοπωλίων και των τραπεζών, που τους χαρίζουν χρήμα, ζεστό και μέσα από πακέτα για τάχα καταπολέμηση της ανεργίας, δίνοντάς τους ταυτόχρονα και τζάμπα εργατική δύναμη για τις επιχειρήσεις τους.
·        Να καταγγείλουμε την περικοπή θέσεων με το νέο οργανισμό του νοσοκομείου.
·        Να αντισταθούμε  στις νέες απολύσεις, στις διαθεσιμότητες και τις μετατάξεις στο νοσοκομείο που θα επιχειρηθούν μέσα από την αξιολόγηση.
·        Να αποτρέψουμε το πιθανό κλείσιμο του νοσοκομείου Πρέβεζας, που μπορεί να


 επιχειρηθεί με αξιολόγηση της βιωσιμότητάς του σαν ιδιωτικής εμπορικής εταιρείας με έσοδα-έξοδα και κέρδη.
·        Να βροντοφωνάξουμε πως η υγεία είναι κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα για κέρδος. Να καταδικάσουμε και να αρνηθούμε τις πληρωμές στο νοσοκομείο για υπηρεσίες υγείας και φαρμάκων.
·        Να εναντιωθούμε στην εκμετάλλευση του ανθρώπινου πόνου για την παραγωγή κέρδους.
·        Να δηλώσουμε ανυποχώρητα πως σήμερα το κίνημα και στο χώρο της υγείας, χρειάζεται ηγεσίες αποφασισμένες για σκληρούς αγώνες,  με ταξική κατεύθυνση ενάντια στα μονοπώλια, που μέσα από τις ιδιωτικοποιήσεις εισχωρούν και στα νοσοκομεία εξαθλιώνοντας εργαζόμενους και ασθενείς για να παρα-φουσκώνουν τα κέρδη τους.
·        Να υψώσουμε στους χώρους δουλειάς, στο νοσοκομείο μα  και στις γειτονιές πανεργατικό - παλλαϊκό μέτωπο αντίστασης και αντεπίθεσης ενάντια στην πολιτική εξαθλίωσης των εργαζομένων.
·        Να ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ και να δικαιώσουμε τον αγώνα μας φτάνοντας ως το τέλος, για υγεία λαϊκό αγαθό, για δημόσιο και καθολικά δωρεάν σύστημα υγείας, στην υπηρεσία των αναγκών του λαού μας.
ΕΜΠΡΟΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ,
 ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ-ΠΡΟΝΟΙΑ,
ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ,
ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΝΕΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ             

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΗΜΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΛΕΦΤΑ !!!!!!!!!ΟΧΙ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΝΟΣΟΚΑΜΕΙΑ ΕΛΕΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ !!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή