Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Π.Α.ΜΕ επιτροπή Πρέβεζας-ΌΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 12μμ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ




Εργαζόμενες –Εργαζόμενοι,
Νέοι και νέες,
Άνεργοι και συνταξιούχοι

Την Τετάρτη 19 Δεκέμβρη έχει κηρυχτεί  με απόφαση της Γ.Σ.Ε.Ε 3ωρη πανελλαδική στάση εργασίας από τις 12 έως της 3 το μεσημέρι.
 Και 24ωρη Πανελλαδική Απεργία από την ΑΔΕΔΥ  για τους δημοσίους υπαλλήλους.

Η επιτροπή Πρέβεζας του ΠΑΜΕ μαζί με τις αντίστοιχες της ΠΑΣΥ, της ΠΑΣΕΒΕ, του ΜΑΣ και του Συλλόγου Γυναικών Πρέβεζας καλεί τα συνδικάτα, όλους τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους νέους σε συγκέντρωση στην Εφορία Πρέβεζας για να σταλεί αποφασιστικό μήνυμα σε κυβέρνηση, τρόικα και εργοδότες ότι:

·       Δεν θέλουμε και δεν μπορούμε πια οι μισοί να μην έχουμε καθόλου δουλειά και οι άλλοι μισοί να δουλεύουμε από το πρωί έως το βράδυ 365 ημέρες τον χρόνο με μεροκάματα πείνας χωρίς ούτε καν τις Κυριακές, χωρίς προσωπική και οικογενειακή ζωή.

·       Δεν θέλουμε και δεν μπορούμε να είμαστε άνεργοι, να παίρνουμε μεροκάματα πείνας και ταυτόχρονα να πληρώνουμε τα φάρμακα, τους γιατρούς, περισσότερα για την εκπαίδευση, για το φως, το νερό, το τηλέφωνο, 


τις μετακινήσεις μας, που αποτελούν στοιχειώδη δικαιώματα και θεμελιακές ανάγκες μας.

·       Δεν θέλουμε και δεν μπορούμε να μας αρμέγεται συνεχώς μέσω των ανατιμήσεων των φορολογικών χαρατσιών και άλλων κεφαλικών φόρων και τα κρατικά αυτά έσοδα να δίνονται πίσω με χορηγίες, ενισχύσεις, φοροαπαλλαγές, εισφοροαπαλλαγές και με 10αδες άλλους τρόπους στους καπιταλιστές, στα μονοπώλια που θησαυρίζουν από τον ιδρώτα μας.

·       Δεν θέλουμε και δεν μπορούμε να αλλάξουμε εσάς που άλλωστε ποτέ δεν θα αλλάξετε. Θα σταματήσουμε εμείς να παρακολουθούμε παθητικά την σφαγή μας. Κάθε μέρα θα οργανώνουμε καλύτερα τον αγώνας μας ενάντια σας. Το ξέρουμε ότι δεν έχετε έλεος απέναντι μας και ούτε θα σταματήσετε να μας ματώνεται αν δεν σας κόψουμε τα χέρια. Και αυτό θα κάνουμε.

Όλοι και όλες στη στάση εργασίας και στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΥ, της ΠΑΣΕΒΕ, του ΜΑΣ και του Συλλόγου Γυναικών Πρέβεζας για να είναι αυτό το μήνυμα μας προς τους πυρπολητές των δικαιωμάτων και της ζωή μας όσο γίνεται πιο μαζικό, πιο ισχυρό.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου