Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Να γίνεται όλοι υπάλληλοι των 200 ευρώ

από redflyplanet

Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να επιβάλλει φόρο εισοδήματος για τους ελεύθερους επαγγελματίες από το πρώτο ευρώ και μάλιστα με συντελεστή 30% !!! Την ίδια στιγμή που οι ΑΕ οδηγούνται στον φορολογικό συντελεστή του 15%.

Η δικαιολογία που χρησιμοποιείτε ώστε να πεισθούν οι άλλες κοινωνικές ομάδες να κάνουν τα στραβά μάτια, είναι η "αλόγιστη φοροδιαφυγή" των ελευθέρων επαγγελματιών στο σύνολό τους. Αυτό θα πει συλλογική φορολογική ευθύνη !!! Όπως έπεισαν δηλαδή τους ελεύθερους επαγγελματίες πως για όλα φταίνε οι τεμπέληδες δημόσιοι υπάλληλοι, οι αντιπαραγωγικοί αγρότες και οι απατεώνες ταξιτζήδες, τώρα θα πειστούν οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι αγρότες και ταξιτζήδες πως τελικά φταίνε οι φοροδιαφεύγοντες ελεύθεροι επαγγελματίες.
Διαλέξτε ποιότητα και μέγεθος αλυσίδας

Ο πραγματικός λόγος είναι πως θέλουν να τελειώνουν με τους αυτοαπασχολούμενους, να τελειώνουν με μια μεγάλη μερίδα του οικονομικά ενεργού πληθυσμού της Ελλάδας, από τον οποίον δεν αρπάζεται η παραγώμενη υπεραξία και αποτελεί εμπόδιο στην πρότυπη ευρωπαϊκή οικονομική ζώνη που προσπαθούν να δημιουργήσουν στην χώρα. Θέλουν να ισοπεδώσουν τον ελληνικό λαό, ομοιόμορφα και χωρίς "στρεβλώσεις" ... προς χάριν των πολυεθνικών, οι οποίες θα τρέξουν καλύψουν το κενό που θα αφήσουν οι πεσόντες του ταξικού πολέμου ... φαρμακοποιοί, μηχανικοί και υδραυλικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου