Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Tο ΚΚΕ θα συμμετάσχει στην ψηφοφορία για το Μεσοπρόθεσμο


Θα ζητήσει να γίνει ονομαστική ψηφοφορία
Το ΚΚΕ θα πάρει μέρος στην ψηφοφορία στη Βουλή για το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, θα προκαλέσει ονομαστική ψηφοφορία και θα το καταψηφίσει, ανακοίνωσε σήμερα η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, η οποία δεν συμμετείχε στη συζήτηση που προηγήθηκε στην κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων.

Σε ανακοίνωση της ΚΟ αναφέρεται ότι το ΚΚΕ, εξετάζοντας την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μπροστά στη συζήτηση που θα γίνει στη Βουλή για το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα και τον εφαρμοστικό νόμο και προκειμένου το ΚΚΕ να αντιμετωπίσει κάθε προσπάθεια σπέκουλας και αποπροσανατολισμού, ενημερώνει το λαό ότι:

Πρώτον, θα πάρει μέρος στην ψηφοφορία και θα καταψηφίσει το αντιλαϊκό έκτρωμα, το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα και τον εφαρμοστικό νόμο και δεύτερον, θα ζητήσει να γίνει ονομαστική ψηφοφορία.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ, με την ανακοίνωσή της, καλεί την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα να απορρίψουν κάθε εκβιασμό. Να πάρουν μέρος καθολικά στη 48ωρη απεργία την Τρίτη 28 και την Τετάρτη 29 Ιουνίου και στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου