Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Δημοσιοποιούμε Το Έγκλημα

Αναδημοσιευση απο globbing.blogspot.com

Στο χθεσινό φύλο του Ριζοσπάστη ο Νίκος Μπογιόπουλος έγραφε:
«Υπάρχει, όμως, μια αλάνθαστη και απλή μέθοδος για να διαπιστώσει και ο τελευταίος εργαζόμενος τι του ετοιμάζουν: Είναι η ανάγνωση του «μεσοπρόθεσμου προγράμματος»!
Αν μη τι άλλο αυτό το έκτρωμα αξίζει να διαβαστεί.
Και όχι μόνο να διαβαστεί, αλλά και να διαδοθεί. Πλατιά! Να μη μείνει Έλληνας της δουλειάς και του μόχθου που να μη γνωρίζει σε τι καρμανιόλα τον σέρνουν. Αξίζει να μάθουν οι πάντες τι είδους «σωτήρες» είναι αυτοί που ενώ τον πεθαίνουν, ενώ τον εξοντώνουν (και είναι τα ίδια τους τα κιτάπια που επιβεβαιώνουν την εξόντωση), συνεχίζουν παράλληλα να το παίζουν «σωτήρες»!
*
Ας διαβαστεί, λοιπόν, το «μεσοπρόθεσμό τους». Και ας ακολουθηθεί η συμβουλή του Μαρξ:
«Να κάνουμε το έγκλημα πιο ατιμωτικό δημοσιοποιώντας το»!
Δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε, έτσι και εμείς δίνουμε στη δημοσιότητα το πλήρες κείμενο του μεσοπρόθεσμου προγράμματος εδώ. Νομίζουμε ότι δεν χρειάζονται περιττά σχόλια, το ίδιο το περιεχόμενο του είναι κατάπτυστο και προκλητικό για κάθε εργαζόμενο. Μια απάντηση υπάρχει άμεσα, συμμετέχουμε στην πανελλαδική 48ωρη απεργία που κηρύσσεται με την συζήτηση του στη βουλή. Επίσης εκλογές τώρα ώστε να στριμωχθεί περισσότερο το αστικό πολιτικό προσωπικό, να γίνει αλλαγή του συσχετισμού. Φαίνεται ότι αυτή τη βδομάδα σέρβιραν το ενδεχόμενο συνεργασίας, να ετοιμάσουν για αυτό το λαό. Οι μάσκες θα πέσουν, αξιοποιώντας κάθε μορφή πάλης, ώστε να ξυπνήσει κάθε εργαζόμενος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου