Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου για το μεσοπρόθεσμο & τη λαϊκή απάντηση

PDF

23/06/11
Το μεσοπρόθεσμο φέρνει μέτρα εξαθλίωσης και εξόντωσης των ασφαλιστικών - εργασιακών κατακτήσεων και ξεπουλήματος του δημόσιου πλούτου. Επιταχύνει την πτώχευση του λαού για να περιορίσει τις ζημιές για τα ελληνικά και ευρωπαϊκά μονοπώλια.
Ο πόλεμος κατά των μισθωτών, των αυτοαπασχολουμένων, των νέων και των γυναικών κλιμακώνεται. Τώρα είναι ώρα ευθύνης και κοινής δράσης. Η επιτυχία της 48ωρης απεργίας είναι χρέος και καθήκον όλων. Πρέπει να δώσει εκκωφαντική απάντηση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και ισχυρό πλήγμα στην πλουτοκρατία και τα κόμματά της.
Ο αγώνας για να σωθεί ο λαός από τα μονοπώλια, την κρίση τους, θέλει θυσίες, οργάνωση στα συνδικάτα, ριζική αλλαγή του συσχετισμού των δυνάμεων σε βάρος των κομμάτων της πλουτοκρατίας. Οι αυταπάτες ότι υπάρχει λύση για το λαό χωρίς ριζικές αλλαγές και αποφασιστική σύγκρουση με την πλουτοκρατία, την ΕΕ, είναι σήμερα επικίνδυνες και πρέπει να παραμεριστούν.
Τώρα χρειάζεται συμπόρευση με το ΚΚΕ για να γίνει ισχυρός ο λαός στην πάλη για λαϊκή εξουσία και αποδέσμευση από την ΕΕ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου