Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

ΠΑ.Μ.Ε-Επιτροπη Πρέβεζας...Τα ΜΜΕ των βιομηχάνων, των τραπεζιτών και των εφοπλιστών συκοφαντούν τον ηρωικό αγώνα των Χαλυβουργών

Τα ΜΜΕ των βιομηχάνων, των τραπεζιτών και των εφοπλιστών απ' την Παρασκευή το πρωί βρομίζουν τις συχνότητες των ερτζιανών με αθλιότητες, λάσπη, συκοφαντίες και ψέματα για τον ηρωικό αγώνα των Χαλυβουργών.
Λένε ότι 100 εργαζόμενοι της Ελληνικής Χαλυβουργίας ζήτησαν με επιστολή τους στον Εισαγγελέα ν' ανοίξει η πόρτα του εργοστασίου. Λένε ψέματα.
Αυτοί που ζήτησαν να επέμβουν τα ΜΑΤ είναι τα 


διευθυντικά στελέχη του ΜΑΝΕΣΗ, όλο το χαφιεδολόϊ του και μια ομάδα εργαζομένων που μετριέται στα δάχτυλα του ενός χεριού.
Η μεγάλη πλειοψηφία των εργατών και αυτοί που δήθεν έχουν υπογράψει, συνεχίζουν τη μάχη ανυποχώρητα, αποφασιστικά για να επαναπροσληφθούν οι εργαζόμενοι που απολύθηκαν (και με τη τελευταία απόφαση του σωματείου σε μυστική ψηφοφορία όπου η συντριπτική πλειοψηφία ψήφισε συνέχιση της απεργίας). Παλεύουν κόντρα στα σχέδια του ΜΑΝΕΣΗ που έχει στο πλευρό του τη στήριξη με όλους τους τρόπους της τρικομματικής κυβέρνησης και των δυνάμεων καταστολής.
Με την αλληλεγγύη των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων αυτός ο αγώνας θα δικαιωθεί.
Η νίκη των Χαλυβουργών είναι νίκη όλης της εργατικής τάξης.
Όλοι στο συλλαλητήριο αλληλεγγύης για τους χαλυβουργούς τη Δευτέρα 23/07/2011 στις 8:30 το βράδυ στη Θεοφάνειο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου