Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Τι να..(πρωτο)σχολιάσει κανείς;

πηγή e-globbing



1. "Παρακαλείται ο Ιατρικός Σύλλογος να διαγράψει όσους επίορκους χρυσαυγίτες ιατρούς συμμετέχουν σ αυτή τη ναζιστική κίνηση", ειδα σημερα στο twitter και οντως εφριξα βλεποντας το link. Εκει φτασαμε στην Ελλαδα;  Αλλη μια ''παγκοσμια πρωτη'', στην...απαξιωση της ανθρωπιας; 

2. Εδω ο κοσμος καιγεται και αλλοι...ορύωνται για τη νεα δηλωση του Σόιμπλε, οπου φαινεται καθαρα η...«εχθρική στάση του απέναντι στη χώρα μας και στον Ελληνικό λαό..»(!) επειδη, κατα τη γνωμη καποιων, τετοια εντυπα (oπως το FOCUS, η ΒιILD κ.α) αμαυρωνουν την εικονα της
 
 Ελλαδας! Ποτε επιτελους θα συνειδητοποιησουμε οτι δεν μας φταινε τα ...ξενα αστικα εντυπα που «κανουν τη δουλεια» τους, αλλα αποκλειστικα και μονο οι δικες μας επιλογες!!


3. Δε ξερω τι λετε, εσεις, αλλα τελευταια οι Ελληνες...εφοπλιστες βαλθηκαν να ξεπερασουν τον παλιο...εαυτο τους, που δεν εδινε δεκαρα για τις ζωες των εργαζομενων στα πλοια τους!
Τα πραγματα ...αλλαζουν, αγαπητοι μου, ξεχαστε τι ισχυε, ζουμε σε νεες εποχες τωρα και φημες θελουν τον εφοπλιστη Γ. Βερνίκο να ειναι...Συριζαίος, αφου, οπως  διαβαζουμε παραμονές των τελευταίων εκλογών εθεάθη οικογενειακώς να ζητάει ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ από προεκλογικό περίπτερο του συνδυασμού, ενω διαβαζα οτι ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός  Greece Debt Free (Ελλάδα Χωρίς Χρέος), μια πρωτοβουλια του ιδρυτη της 33χρονου Πέτρου Νομικου, της γνωστης εφοπλιστικης οικογενειας, «έχει επικεντρώσει το ενδιαφέρον του στην προσπάθεια ανάπτυξης στρατηγικών που θα βοηθήσουν στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και μέσω του GDF προσπαθεί να ξυπνήσει - όπως λέει - τον πατριωτισμό των Ελλήνων και όσων αγαπούν την Ελλάδα!.... »

4. Πανω απ ολα, ομως, με ανησυχει η πορεια της υγειας του ...πρωθυπουργου (μας;) μετα ακομη πιο...δυσαρεστα νεα απο την..Ελληνοφρενεια!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου