Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Ανακοίνωση των εργαζομένων του «902»


Οι εργαζόμενοι στον «902» μπροστά στον κουρνιαχτό της συκοφαντίας ενάντια στο σταθμό και τους ίδιους εξέδωσαν ανακοίνωση. Ολόκληρο το κείμενο έχει ως εξής:
«
Οι προσπάθειες του εφοπλιστικού ΣΚΑΪ, των βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ. και όποιων άλλων, να παραστήσουν τους "φίλους του λαού", αποτελούν ένα κραυγαλέο παράδειγμα μέγιστης υποκρισίας και απύθμενου θράσους.
Υπερασπίζονται δήθεν τους απολυμένους και, την ίδια στιγμή, είναι μπροστάρηδες στη χειραγώγηση του λαού, στην προβολή και υπεράσπιση της βάρβαρης αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης - κεφαλαιοκρατών - τρόικας - ΝΔ κλπ., που τσακίζει τα εργατικά δικαιώματα, για να γίνουν ακόμη περισσότερα (ανταγωνιστικότερα) τα κέρδη των κεφαλαιοκρατών. Επιτίθενται στο ΚΚΕ και τον "902" για τις απολύσεις, ενώ χρησιμοποιούν καθημερινά κάθε μέσο για να χτυπήσουν και να συκοφαντήσουν το ΚΚΕ, να το αποδυναμώσουν, να του αφαιρέσουν τα όποια μέσα διαθέτει, όπως ο "902".
Τάσσονται ενάντια σε κάθε κινητοποίηση και έχουν δώσει πάμπολλες αποδείξεις συκοφάντησης των εργατικών αγώνων και απεργοσπασίας, διαστρεβλώνοντας τις θέσεις των εργαζομένων και στηρίζοντας τα συμφέροντα των εργοδοτών.
Αναπαράγουν και διαδίδουν όλη τη χυδαία προπαγάνδα των ιμπεριαλιστικών οργανισμών, αποσπώντας και τα εύσημα των ΗΠΑ, σύμφωνα με τα απόρρητα τηλεγραφήματα της αμερικάνικης πρεσβείας στην Αθήνα που πρόσφατα είδαν το φως της δημοσιότητας.
Οι εργαζόμενοι του "902" καταδικάζουμε τη συκοφαντική επίθεση ενάντια στο ΚΚΕ και τον "902". Ολους όσοι διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα και διαστρέφουν την αλήθεια.
Ο "902" δεν είναι καπιταλιστική επιχείρηση. Δεν ανήκει σε κάποιον εφοπλιστή ή μεγιστάνα των ΜΜΕ. Δεν χρηματοδοτείται από την εμπορική ή κρατική διαφήμιση, ούτε -πολύ περισσότερο- από μυστικά κονδύλια και δεν έχει την παραμικρή σχέση με τις γνωστές σε όλους πολύμορφες διαπλοκές ΜΜΕ, κεφαλαιοκρατών και πολιτικών κομμάτων του συστήματος.
Ο "902" ήταν, είναι και θα είναι ένα χαράκωμα μάχης στην καθημερινή και σκληρή πολιτική και ιδεολογική ταξική αναμέτρηση του ΚΚΕ, του ταξικού εργατικού και λαϊκού κινήματος από τη μια και από την άλλη των κεφαλαιοκρατών, των πολιτικών εκπροσώπων τους και των μέσων που διαθέτουν, πρώτα και κύρια του κράτους και των αστικών ΜΜΕ.
Ο "902" δίνει καθημερινά όλες του τις δυνάμεις για την ουσιαστική ενημέρωση των εργαζομένων και την προβολή της αλήθειας, την υπεράσπιση των συμφερόντων της εργατικής τάξης και του λαού, το ξεσκέπασμα της αντιλαϊκής πολιτικής των κομμάτων της πλουτοκρατίας.
Δίνει καθημερινά τη μάχη της ενίσχυσης του ταξικού προσανατολισμού και ενότητας του εργατικού κινήματος και της αγωνιστικής συμπαράταξης του λαού. Για να μην πληρώσουν οι εργαζόμενοι τις βαριές συνέπειες της καπιταλιστικής κρίσης. Για να οργανώσουν την αντεπίθεσή τους για τη ριζική αλλαγή πορείας της χώρας, ανατρέποντας την εξουσία των μονοπωλίων και στόχο τη μόνη σήμερα ωφέλιμη για το λαό διέξοδο, τη Λαϊκή Εξουσία και Οικονομία.
Αυτή είναι η πραγματικότητα και τη γνωρίζουν οι πάντες σ' αυτή τη χώρα. Δεν μπορούν να την κρύψουν ή να την συσκοτίσουν τα ψέματα και οι συκοφαντίες των όποιων ελάχιστων συκοφαντούν χυδαία, με ανακοίνωσή τους, όλους όσους εργαζόμαστε στον "902" και δίνουν, ηθελημένα ή άθελά τους, λαβές και προσχήματα στους κάθε λογής "φίλους του λαού" ενάντια στο σταθμό του ΚΚΕ που υπερασπίζεται τα συμφέροντα της Εργατικής τάξης.
Οπως γνωρίζουμε και είμαστε απόλυτα βέβαιοι, ότι το ΚΚΕ θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να μείνει ο "902" όρθιος, έπαλξη μάχης στις δύσκολες και αντίξοες συνθήκες της σύγχρονης ταξικής πάλης».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου