Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

ΛΕΥΚΑΔΑ-"Tα όνειρά σας γίνονται πραγματικότητα!"-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «IONIAN BLUE»

αναδημοσιευση από redflyplanet

Ελληνικός Τουρισμός.

Το “IONIAN BLUE” είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο το οποίο βρίσκεται σε ένα σημείο μεγάλης φυσικής ομορφιάς, στην ανατολική ακτή του νησιού της Λευκάδας. Το ξενοδοχείο έχει χτιστεί σε μια φυσική κατωφέρεια, ενώ τα δωμάτια του “κατηφορίζουν” πάνω στη λοφοπλαγιά σταματώντας μόνο μπροστά στα γαλάζια νερά του Ιονίου πελάγους.

Ακόμη Γνωρίστε τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο χαλάρωσης και ηρεμίας και ανακαλύψτε μια ολοκληρωμένη φιλοσοφία αισθητικής και ευεξίας.
Ionian Blue Spa:

Το οποίο προσφέρει: Κέντρο fitness, Sauna, Ατμόλουτρο, Θερμαινόμενη πισίνα με Jacuzzi, Περιποίηση προσώπου και σώματος, Club γυμναστικής




ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «IONIAN BLUE»
Σωρεία παραβιάσεων σε βάρος των εργαζομένων
Απλήρωτες Κυριακές, ρεπό που δουλεύονται παράνομα και δεν πληρώνονται, μη τήρηση των προγραμμάτων εργασίας, καταπάτηση του 8ωρου και του πενθημέρου, είναι όσα κατέγραψε κλιμάκιο της Επιθεώρησης Εργασίας που πραγματοποίησε έλεγχο στο ξενοδοχείο «Ionian Blue» στη Λευκάδα μετά από πρωτοβουλία του Σωματείου Εργαζομένων σε Ξενοδοχεία - Εστιατόρια και Συναφή Επαγγέλματα Λευκάδας - Βόνιτσας.
Ολα τα παραπάνω, καταγγέλλει το σωματείο, σε συνδυασμό με τη μείωση προσωπικού έχουν καταστήσει το «πεντάστερο» ξενοδοχείο «εργασιακό Νταχάου». Σημειώνει ότι «η παραβίαση ωραρίου, η παραβίαση του πενθημέρου, οι απλήρωτες υπερωρίες είναι φαινόμενα που έχουν ενταθεί κατά κόρον τη φετινή χρονιά και στο νησί μας σε συνδυασμό με τα χαμηλότερα μεροκάματα και τη μαύρη εργασία στο κόκκινο».
Ασπίδα για τους εργαζόμενους απέναντι σε αυτή την επίθεση που δέχεται ο κλάδος, υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, είναι η συσπείρωσή του στο σωματείο. «Μπροστά σε αυτή την κατάσταση δεν μπορούμε να μείνουμε απαθείς. Σε αυτές τις συνθήκες χρειάζεται οργανωμένη και συλλογική δράση όχι μόνο για προασπίσουμε τα δικαιώματά μας αλλά και για να διεκδικήσουμε ζωή και δουλειά με βάση τις πραγματικές και σύγχρονες ανάγκες μας», καταλήγει το σωματείο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου