Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Ούτε τα … προσχήματα πλέον !

από
faros

Παρακαλώ διαβάστε:

“… εξέγερση που έφερε το “τέλος εποχής” για τον Καντάφι πλέον ύστερα από τις ραγδαίες εξελίξεις των τελευταίων ημερών.
Μετά από έξη μήνες, με την καθοριστική βοήθεια του ΝΑΤΟ, οι εξεγερμένοι ελέγχουν το μεγαλύτερο μέρος της Τρίπολης”.

Επίσης και το :

“Η Λιβύη ζει ιστορικές στιγμές, καθώς γίνεται ένας ακόμα κρίκος της “αραβικής Άνοιξης”. Είναι η τρίτη χώρα, μετά από την Τυνησία και την Αίγυπτο, που ένα αυταρχικό, αποκομμένο από το λαό καθεστώς, ανατρέπεται από λαϊκή εξέγερση”.

Οι παραπάνω εκτιμήσεις – θέσεις, ΔΕΝ είναι ούτε των Αμερικάνων ούτε του ΝΑΤΟ, όπως θα φαντάζονταν ο κάθε καλόπιστος  αναγνώστης!
Δεν είναι της κυβέρνησης του ΠΑΟΚ, ούτε και της Ν.Δ.!
Ούτε καν του ΛΑ.Ο.Σ. ή της Ντόρας !

Ποιανού είναι ;
Εδώ σας θέλω !
Να το πάρει το … ποτάμι ;
Λοιπόν, οι παραπάνω … βαρύγδουπες δηλώσεις έχουν να κάνουν με τον ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, συγκεκριμμένα γράφτηκαν στην “Αυγή” και ειπώθηκαν από την υπεύθυνη Ευρωπαϊκής Πολιτικής (σ.σ.: χε χε) του ΣΥΝ !!!

Ναι, αγαπητοί μου Φίλου Αναγνώστες,
Οι … αριστερούληδες (σκέτους οπορτουνιστές του κερατά τους λέμε εμείς) του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, σε πρωταγωνιστικό … ρόλο ως εκπρόσωποι του ΝΑΤΟ και του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού !
“Εξεγερμένοι”, οι κάθε λογείς τυχάρπαστοι τυχοδιώκτες πρώην συνεργάτες του διχτάτορα Καντάφι (που ως χθες αυτοί και οι του ΠΑΣΟΚ πίναν νερό στο όνομά του) !
“Εξέγερση”, ο βομβαρδισμός επί έξη μήνες του λαού της Λιβύης !
“Δημοκρατία”, θα είναι δήθεν το νέο καθεστώς από τους “εξεγερμένους” ! “Δημοκρατία” που απλά θα … αναδιανείμει τα λεγόμενα “πετρελαϊκά συμβόλαια”, με τη μερίδα του λέοντος να πηγαίνει κατά ΕΠΑ μεριά !
“Λαϊκή εξέγερση”, οι βομβαρδισμοί του ΝΑΤΟ !!!

Τι να πει κανείς !
Ο Λένιν, μάλλον άδικο είχε !
Ο οπορτουνισμός δεν εξελίσσεται απλά σε αντεπανάσταση, όπως είπε, μεταλλάσεται σε ΚΑΘΑΡΟ υπερασπιστή του ιμπεριαλισμού !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου