Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

“The Wall Live” show του Roger Waters στην Αθήνα 8&9 Ιουλίου



O Roger Waters θα επιστρέψει στην Αθήνα στις 8&9 Ιουλίου στο Ο.Α.Κ.Α. για να παρουσιάσει το θρυλικό "The Wall" .


H ζωντανή παρουσίαση του θρυλικού "The Wall" από το ιδρυτικό μέλος των Pink Floyd είναι στο πλαίσιο της περιοδείας "ΤΗΕ WALL LIVE" το οποίο έχει  ήδη συμπληρώσει 56 ημερομηνίες στη Βόρεια Αμερική, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη το ευρωπαϊκό σκέλος, που ξεκίνησε το Μάρτιο, με 62 συνολικά ημερομηνίες στο πρόγραμμα.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου το “The Wall Live” show του Roger Waters που θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε στην Αθήνα «είναι ένα θεατρικό έπος, όμοιο με τις παραστάσεις των Pink Floyd το 1980, αλλά και την all-star παρουσίαση του έργου από τον Waters, με αφορμή τον εορτασμό για την Πτώση του Τείχους του Βερολίνου, τον Ιούλιο του 1990. Κεντρικό στοιχείο του show θα είναι ένας πραγματικός τοίχος – με 74 περίπου μέτρα πλάτος και περίπου 11 μέτρα ύψος – που θα κατασκευαστεί κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους του show, για να γκρεμιστεί λίγο πριν το τέλος του! Στο show συμμετέχουν και ειδικά σχεδιασμένες από τον Gerald Scarfe κούκλες, που “εκφράζονται λεκτικά περισσότερο απ΄ ό,τι στην προηγούμενη εκδοχή του Wall”, σύμφωνα με τον Waters, ενώ συμπληρώνεται από εκτεταμένα σε διάρκεια projections (προβολές) και άλλα ειδικά εφέ. »

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός ότι όπως επιβεβαιώθηκε το show της Αθήνας επιλέχθηκε από τον ίδιο τον Roger Waters να βιντεοσκοπηθεί για μία μελλοντική κυκλοφορία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο Roger Waters επέλεξε την Αθήνα για την βιντεοσκόπηση του show για τους παρακάτω λόγους:

1. Το εξαιρετικό venue, που ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες της τεράστιας παραγωγής του THE WALL LIVE αλλά και στις ιδιαίτερες απαιτήσεις μιας κινηματογράφησης που προορίζεται για κινηματογραφική διανομή και κυκλοφορία σε Blu-Ray.

2. Το ελληνικό κοινό, που τον εντυπωσίασε και τον κέρδισε με τον ενθουσιασμό του, όταν, πριν λίγα χρόνια, βρέθηκε ξανά στην Αθήνα, και πιο συγκεκριμένα στο Terra Vibe Park, στο πλαίσιο της περιοδείας “The Dark Side Of The Moon”.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, η ομάδα του Roger Waters και η παραγωγή της Big Star Touring ενημερώνει ότι αυστηρά θα απαγορευθεί η είσοδος στο ΟΑΚΑ σε οποιονδήποτε έχει στην κατοχή του φωτογραφική μηχανή ή κινητό τηλέφωνο, ώστε να διασφαλιστεί η επιτυχία της συναυλίας αλλά και της κινηματογράφησής της.

Τα εισιτήρια θα προπωλούνται από τις 10 Μαϊου στο Tickethouse στην Αθήνα, στο Musicland στη Θεσσαλονίκη και online στα www.ticketpro.gr και www.tickethouse.gr προς:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου