Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ)


Δελτίο Τύπου
Η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) με δελτίο τύπου καλεί τις οργανώσεις που υπογράφουν την Εθνική Συλλογική Σύμβαση σε διάλογο την Τετάρτη18 Ιανουαρίου στα γραφεία της. Αφορμή γι΄ αυτό επικαλείται τη συνάντηση με την επικεφαλής του Μαύρου Μετώπου και τη συζήτηση για τη μείωση των μισθών, την κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού. Τονίζει μάλιστα ότι έχουν υποχρέωση να συναντηθούν, να διαβουλευτούν και να δώσουν απαντήσεις.
    Η ηγεσία της ΓΣΕΒΕΕ μακριά από τα μεγάλα προβλήματα, τις αγωνίες της πλειοψηφίας των αυτοαπασχολούμενων και των μικρομεσαίων, έρχεται να στηρίξει τις επιλογές της κυβέρνησης, της τρόικα, των μονοπωλιακών ομίλων, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για εκμηδένιση της τιμής της εργατικής δύναμης, για να περάσουν οι αντεργατικοί σχεδιασμοί τους και να τσακίσουν ότι εργατικό δικαίωμα απέμεινε.
    Σε αυτές τις συνθήκες έντασης του πολέμου από το κεφάλαιο η εργατική τάξη χρειάζεται να οργανωθεί καλά, να δώσει απάντηση με κλιμάκωση του αγώνα, να ετοιμαστεί για αγώνες που θα παρεμποδίσουν τη σφαγή των δικαιωμάτων που έχουν απομείνει είτε με το εργαλείο του λεγόμενου κοινωνικού διαλόγου, είτε με πράξη νομοθετικού περιεχομένου.  
    Κανένας διάλογος – Καμία υποχώρηση.
    Την κρίση να πληρώσει η πλουτοκρατία.
    Κάτω η κυβέρνηση των χαρατσιών, της φοροληστείας.
Εκλογές τώρα.
    Έχουμε τη δύναμη, μπορούμε να τους βάλουμε εμπόδια.
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΟ ΣΤΙΣ 17 ΓΕΝΑΡΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ



1 σχόλιο:

  1. ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

    Η ΓΣΕΒΕΕ μάλλον δεν ξέρει τι της γίνεται όταν θέλει να κάνει Δούλους όσους κρατήσει στα Εργοδοτικά Μέλη της και δεν τους απολύσει. Οι Εργαζόμενοι είναι Παραγωγική Δύναμη μιάς Επιχςείρησης κι όχι ένα Εμπόρευμας περιορισμένης χρονικά χρήσης. Οι Εργαζόμενοι παράγουν Μισθωτό Έργο στην Επιχείρηση όπου δουλεύουν. Δεν είναι Παθητικό, είναι Ενεργό Στοιχείο μιάς Επιχείρησης. Γιαυτό άλλωστε προσελήφθησαν, επειδή η Επιχείρηση τους χρειάζεται. Άλλωστε οι Εργαζόμενοι ανακυκλώνουν π[οικιλοτρόπως το Χρήμα.
    Ο Ε΅ργαζόμενος έχει ως Κίνητρο την Αμοιβή του κι αποδίδει ευθέως ανάλογα. Ο Εργαζόμενος δεν είναι Σκεύος, αλλά μιά Ενεργή Παραγωγική Μονάδα, που όσο πιό καλά αμοίβεται τόσο πιό πολύ αποδίδει.
    Σκεφτείτε το και μην κάνετε άστοχες κινήσεις που κι εσάς τελικώς καταστέφει.

    Ο Γ.Γ.
    ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΚΙΚΑΣ
    ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ-ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΣ ΣΤΗ Ν.Υ. ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή