Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

ΤΟ Π.Α.ΜΕ ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΗΝ ΤΡΟΊ΄ΚΑ


Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Χίλτον από babisflouΜε πανό και συνθήματα, 500 μέλη του ΠΑΜΕ έχουν αποκλείσει το ξενοδοχείο που διαμένουν τα μέλη της τρόικας.
Μπλόκο στα ραντεβού τους

Συγκέντρωση πραγματοποιούν νωρίς το πρωί της Τετάρτης μέλη του ΠΑΜΕ έξω από το ξενοδοχείο Χίλτον στη Βασιλίσσης Σοφίας, όπου διαμένουν τα μέλη της τρόικας, στον απόηχο των διαπραγματεύσεων με την ελληνική κυβέρνηση.
Η συγκέντρωση πραγματοποιείται σε ένδειξη διαμαρτυρίας για "εκείνους που λεηλατούν το εισόδημά μας, εναντίον όσων καταδικάζουν εμάς και τα παιδιά μας στην πείνα και την ανεργία", διευκρινίζουν τα μέλη του ΠΑΜΕ που συγκεντρώθηκαν εκεί λίγο μετά τις έξι το πρωί της Τετάρτης.
Υπενθυμίζεται ότι μεταξύ των απαιτήσεων, η τρόικα ζητά τη μείωση του κατώτατου μισθού, την κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού, τις περικοπές στις ΔΕΚΟ και σειρά αλλαγών στην εργατική νομοθεσία, γεγονός που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στους κοινωνικούς εταίρους.
Στην ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ αναφέρει ότι η κινητοποίηση πραγματοποιείται "για να διατρανωθεί η οργή και η αγανάκτηση εναντίον όσων καταδυναστεύουν τη ζωή μας, εναντίον όσων λεηλατούν το εισόδημά μας, εναντίον όσων καταδικάζουν εμάς και τα παιδιά μας στην πείνα και την ανεργία".
Στο πανό των μελών του ΠΑΜΕ αναγράφεται "Τρόικα, πήγαινε σπίτι σου" και "Έξω η τρόικα από την Ελλάδα".
 
ΠΗΓΕΣ:newsbeast-news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου