Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Ερώτηση προς υπουργό




ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ


Με τέτοια κορμάρα ατελείωτη ποιός τον γ..ει τον εσωτερικό κόσμο!?

Ανοίγουμε με ενα απόσπασμα απο http://news247.gr/ellada/politiki/tha_edinan_epidoma_anaphroy_se_paidofiloys.1567075.html
—-
Μόνο οργή προκαλεί η απίστευτη απόφαση του υπουργείου Εργασίας να θεωρήσει την παιδοφιλία αναπηρία, κάτι που θα εξασφάλιζε στους παιδόφιλους διάφορα προνόμια.
Η ιστορία ξεκίνησε πριν από δύο μήνες, το Νοέμβριο του 2011, με τη δημοσίευση απόφασης του υπουργού Εργασίας, Γιώργου Κουτρουμάνη, στο Φύλλο Εφημερίδος της Κυβερνήσεως που θεωρεί τους παιδόφιλους ανάπηρους και έκτοτε προκλήθηκε σάλος στο διαδίκτυο.
Στα άτομα με αναπηρία, σύμφωνα με την απόφαση του υπουργείου Εργασίας, θα εντάσσονταν άνθρωποι με σεξουαλικές και άλλες διαστροφές, που οδηγούν σε εγκληματικές συμπεριφορές όπως παιδόφιλοι, επιδειξιομανείς, κλεπτομανείς και ηδονοβλεψίες.


Στο επίσημο ΦΕΚ προβλέπονται ως ποσοστά αναπηρίας:


- Φετιχισμός ΠΑ: 20-30%
- Παρενδυτικός φετιχισμός ΠΑ: 20-30%
- Επιδειξιομανία ΠΑ: 20-30%
- Hδονοβλεψία ΠΑ: 20-30%
- Παιδοφιλία ΠΑ: 20-30%
- Σαδομαζοχισμός ΠΑ: 20-30%


Με δεδομένο ότι η απόφαση δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ στις αρχές Νοεμβρίου, όσοι είναι παιδόφιλοι μπορούν να τύχουν ευεργετικών διατάξεων, καθώς θεωρούνται άτομα με αναπηρία.
—-
Και τώρα μια ερώτηση δική μου προς το αρμόδιο υπουργείο.
Αν εγώ είμαι:
- Φετιχιστής
- Παρενδυτικός Φετιχιστής(αυτο δεν ξέρω καν τι είναι, αλλά αμα ψάξει σε βάθος κανεις ποτέ δεν ξέρει τι μπορεί να ανακαλύψει)
- Σαδομαζοχιστής
- Ηδονοβλεψίας
Σε αυτήν την περίπτωση βρίσκουμε τον μ.ο ή πάει προσθετικά το πράγμα; Γιατι αν πηγαίνει προσθετικά, κάνω μια στάση στο Sex Shop της γειτονιάς και βούρ για σύνταξη!

Αυτό είναι κράτος πορνείας…πρόννοιας, 1000 χρόνια μπροστά!
ΥΓ: Για να βοηθήσω την κυβέρνηση στο δύσκολο της έργο θα της προτείνω να εξετάσει το ενδεχόμενο να δίνει σε αυτά τα άτομα με ειδικές….ανωμαλίες για να τα διευκολύνει, άδεια για περίπτερο ή άδεια μικροπωλητή στην λαική αγορά(να γίνει και ενα σχετικό άνοιγμα σε αυτά τα επαγγέλματα βρε αδερφέ).
ΥΓ2: Παρενδυτικός φετιχιστής μήπως είναι κάτι τέτοιο;
Λαγωνικάκης Φραγκίσκος(Poexania)

1 σχόλιο:

  1. Φιλε επειδη το ανανεωσα και προλαβες να το αναδημοσιευσεις αν θες ανανεωσε το και εσυ

    Ευχαριστούμε γενικως η ομαδα για τις συχνες αναδημοσιευσεις


    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή