Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Βρώμικος αντικομμουνισμός




Γρηγοριάδης Κώστας
Από κόρακα δεν περιμένεις να ακούσεις άλλο από ...κρα. Απ' τον «μαυρότρυπα», αναμενόμενη η μαύρη μαυρίλα. Ο πολύς κ. Αναστασιάδης στην ιστοσελίδα του αποφαίνεται ότι «σε κανέναν δεν πρέπει να επιτρέπεται να μαζεύει μικρά παιδιά και να τους κάνει πολιτικό... κατηχητικό». Σε κανέναν, ούτε στη Χρυσή Αυγή, ούτε στα Φεστιβάλ Νεολαίας «προοδευτικών κομμάτων, όπου συχνά βλέπουμε γονείς κομματόσκυλα να 'χουν τα παιδιά τους αγκαλιά με τα σφυροδρέπανα»... Ισα κι όμοια για τον Αναστασιάδη οι φασίστες και οι κομμουνιστές. 'Η μάλλον, μακράν χειρότεροι οι κομμουνιστές αφού, όπως γράφει, πήραν «ολόκληρες γενιές στο λαιμό τους, σέρνοντας σε μια ζωή βασάνων και βαρβαρότητας στον "κομμουνιστικό παράδεισο" χιλιάδες αθώα Ελληνόπουλα, τα πιο αγνά θύματα του Εμφυλίου!!!»... Προσθέτει ότι «με τα σημερινά δεδομένα αυτό που έκαναν θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι αγγίζει τα όρια του εγκλήματος πολέμου, και ηθικά στιγμάτισε ιστορικά αυτή την παράταξη»...Αυτά γράφει ο θιασώτης και απολογητής του συστήματος που γεννάει βαρβαρότητα και εκτρώματα


τύπου Χρυσής Αυγής. Και προφανώς δεν έχει κανένα νόημα να αντιπαραθέσουμε στον οχετό του την ιστορική αλήθεια. Την ξέρει άλλωστε και σκόπιμα την πλαστογραφεί. Τα παιδιά που οι σοσιαλιστικές χώρες υποδέχτηκαν, τα τάισαν, τα έντυσαν, τα μόρφωσαν, είναι ένα προς ένα οι αποδείξεις της ανωτερότητας του συστήματος που τολμά να μαγαρίζει πιάνοντας στο στόμα του. Οπως ένα προς ένα τα παιδιά που οι φασίστες δολοφόνησαν, που άφησαν ορφανά, αποδεικνύουν το ποιόν αυτού που ο Αναστασιάδης υπερασπίζεται, μαζί και το δικό του.
Οσο για τα «κομματόσκυλα» που κουβαλάνε τα παιδιά τους σε Φεστιβάλ με σφυροδρέπανα, τον πληροφορούμε ότι εκεί μαθαίνουν να αγαπάνε τον άνθρωπο, να αγαπάνε τον αγώνα να κερδηθούν τα δίκια του ανθρώπου. Πώς να το καταλάβει όμως αυτό ο Αναστασιάδης; 'Η μήπως επειδή το καταλαβαίνει το αποκηρύττει; Τι να κάνουμε κ. Αναστασιάδη; Υπάρχουν γονείς που άλλα πρότυπα θέλουν για τα παιδιά τους, άλλη στάση ζωής απ' αυτήν που το σύστημα προωθεί και εκπομπάρχες σαν του λόγου σου αναπαράγουν ευχαρίστως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου