Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Μ.Α.Σ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΟΥΣ

Όλοι οι φοιτητές και οι σπουδαστές στο πλευρό των απεργών χαλυβουργών πιο δυνατά- πιο αποφασιστικά
Τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται σε εξέλιξη μια καλά οργανωμένη και  σχεδιασμένη προσπάθεια κατασυκοφάντησης της ηρωικής απεργίας των χαλυβουργών που διεξάγεται για πάνω από 200 ημέρες.
Ο ιδιοκτήτης Μάνεσης με τους ανθρώπους του, 15 απεργοσπάστες ανάμεσα σε 400 εργάτες, και την αμέριστη στήριξη των ΜΜΕ των εφοπλιστών και των βιομηχάνων με πρώτο τον ΣΚΑΙ του Αλαφούζου εξαπολύουν βρώμικη επίθεση στον


 δίκαιο αγώνα των Χαλυβουργών και στο ΠΑΜΕ. Επιστρατεύουν ακόμα και εισαγγελείς για να τρομοκρατήσουν τους απεργούς.
Ο στόχος τους είναι ένας: Να σπάσουν την απεργία, να τσακίσουν τους εργάτες και να επιβάλλουν το συμβιβασμό και την υποταγή στο ταξικό εργατικό κίνημα.
Για άλλη μια φορά θα σπάσουν τα μούτρα τους. Οι χαλυβουργοί αποφάσισαν ήδη με μεγάλη πλειοψηφία τη συνέχιση του αγώνα τους.
Οι φοιτητές και οι σπουδαστές που βλέπουμε τις οικογένειές μας να μην τα βγάζουν πέρα με την ανεργία και τους μισθούς πείνας στεκόμαστε στο πλευρό των απεργών χαλυβουργών που δίνουν τη μάχη κόντρα στις 119 απολύσεις και τους μισθούς των 400€. Ο αγώνας τους είναι και δικός μας αγώνας.
Η δική μας απάντηση στους μηχανισμούς και τα σχέδια των εργοδοτών είναι η πιο αποφασιστική ενίσχυση των χαλυβουργών και η έμπρακτη έκφραση αλληλεγγύης στον σκληρό και τίμιο αγώνα τους.
Ο αγώνας των χαλυβουργών θα είναι νικηφόρος γιατί στηρίζεται στην αλληλεγγύη ολόκληρου του λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου