Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ- Η ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ
Το σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πρέβεζας  καταδικάζει την απόφαση της κυβέρνησης να επιστρατεύσει τους εκπαιδευτικούς εφαρμόζοντας για άλλη μία φορά το νόμος και τάξη στην όποια αγωνιστική αντίδραση απέναντι στα αντιδραστικά μέτρα, και καλεί τους εργαζόμενους να υψώσει τείχος αλληλεγγύης.
Η επιστράτευση των καθηγητών από την κυβέρνηση αποκαλύπτει την αντιδραστικότητα των αλλαγών στην παιδεία. Δείχνει τι σημαίνει εκπαιδευτικός στο "νέο σχολείο" της αγοράς, της λεγόμενης αξιολόγησης, του υποσιτισμού, των ταξικών φραγμών. Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει περίτρανα ότι κυβέρνηση και κεφάλαιο θέλουν δάσκαλο σκυφτό κι αμόρφωτο λαό. Δείχνει όμως επίσης, ότι το ζήτημα της παιδείας είναι λαϊκό πρόβλημα, είναι υπόθεση του λαού και της ταξικής πάλης.
Χθες ήταν οι ναυτεργάτες, οι εργαζόμενοι της Χαλυβουργίας, του Μετρό, σήμερα οι καθηγητές, αύριο θα είναι η σειρά άλλου κλάδου που θα αντιστέκεται στην επίθεση, στον πόλεμο που έχουν κηρύξει κυβέρνηση, Ευρωπαϊκή Ένωση απέναντι στους εργαζόμενους, στη μεγάλη πλειοψηφία του λαού.
Όλοι σήμερα στη Θεοφάνειο στη συγκέντρωση αλληλεγγύης του ΠΑΜΕ στις 7 μ.μ
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου