Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Δριμύτατη επίθεση κατά της ΓΣΕΕ εξαπέλυσε το ΠΑΜΕ με αφορμή την ανακοίνωσή της στην οποία καλεί τον ΣΕΒ να απαντήσει «με ειλικρίνεια και καθαρότητα αν συμφωνεί ή διαφωνεί με τον ρόλο, τις πρωτοβουλίες, τις προτάσεις και τις απαιτήσεις της τρόικας».


Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του ΠΑΜΕ:
«Ούτε πριν ούτε τώρα ο ΣΕΒ έκρυψε τις αληθινές του προθέσεις και την υποστήριξη του στις επιδιώξεις και τις αποφάσεις της Ε.Ε, του Δ.Ν.Τ. και Τρόικας.
Ήταν πάντα καθαρό στις επιδιώξεις του για χτύπημα του συνόλου των δικαιωμάτων των εργαζομένων στο όνομα της ανάπτυξης και της ανταγωνιστικότητας δηλαδή της στήριξης της κερδοφορίας των  επιχειρηματιών και των μονοπωλίων.
Αυτοί που κορόιδευαν και εξακολουθούν να κοροϊδεύουν με αισχρό τρόπο, να αποπροσανατολίζουν ακόμη και τώρα για το ρόλο του ΣΕΒ, της ΕΕ και της κυβέρνησης είναι η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ.
Δικαιολογημένα ο Πρόεδρος του ΣΕΒ θεωρεί την συγκεκριμένη πλειοψηφία αξιόπιστο κοινωνικό εταίρο. Μαζί και σε αλληλοϋποστήριξη έχουν καταφέρει να μην αφήσουν τίποτα όρθιο από κατακτήσεις και δικαιώματα.
Σε αυτή την πλειοψηφία της ΓΣΕΕ ταιριάζει καλύτερα ο τίτλος της “πέμπτης φάλαγγας” του “ Δούρειου ίππου”».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου