Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

ΤΟ Δ.Σ. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στην Π.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ στηρίζει την πρόταση νόμου του ΚΚΕ για κατάργηση των Μνημονίων, των Δανειακών Συμβάσεων, των Μεσοπρόθεσμων Προγραμμάτων και των Εφαρμοστικών Νόμων και καλεί όλους τους βουλευτές του Νομού να την υπερψηφίσουν.
ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ Δ.Σ.  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στην Π.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Για την κατάργηση των Μνημονίων και των Δανειακών Συμβάσεων
Το ΚΚΕ ανταποκρινόμενο στη δίκαιη απαίτηση του λαού και υλοποιώντας την προεκλογική του δέσμευση, κατέθεσε στις 12 Ιούλη στη Βουλή πρόταση νόμου για την «Κατάργηση των μνημονίων, του μεσοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής 2012 – 2015, των εφαρμοστικών τους νόμων, καταγγελία των δανειακών συμβάσεων που έχουν ως προαπαιτούμενο την εφαρμογή των μνημονίων».
Αυτήν την πρόταση νόμου έχει συμφέρον και χρέος να την υποστηρίξει κάθε εργαζόμενος, νέος συνταξιούχος , άνεργος που θέλει να υψώσει τη φωνή του ενάντια στα νέα ολέθρια μέτρα που φέρνουν κυβέρνηση – ΕΕ και καταδικάζουν εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα μόνιμα στη χρεοκοπία και στην εξαθλίωση.
 Η λαϊκή απαίτηση για κατάργηση των μνημονίων, της δανειακής σύμβασης και των εφαρμοστικών νόμων μπορεί να γίνει βήμα λαϊκής χειραφέτησης, να μπει τέλος στις οδυνηρές για το λαό θυσίες.
Το Δ.Σ. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στην Π.Ε.ΠΡΕΒΕΖΑΣ 26/10/2012 ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ  ΟΤΙ:

στηρίζει την πρόταση νόμου του ΚΚΕ για κατάργηση των Μνημονίων, των Δανειακών Συμβάσεων, των Μεσοπρόθεσμων Προγραμμάτων και των Εφαρμοστικών Νόμων
και καλεί όλους τους βουλευτές του Νομού να την υπερψηφίσουν.
ΠΡΕΒΕΖΑ  26/10/12

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου