Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Π.Α.ΜΕ επιτροπή Πρέβεζας-Όλοι αύριο Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου στις 9πμ σε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από την εφορία ενάντια στα φοροχαράτσια και τις πολιτικές που εξαθλιώνουν το λαό!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κλιμάκιο συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΕΒΕ, της ΠΑΣΥ, του Συλλόγου Γυναικών Πρέβεζας, του ΜΑΣ επισκέφτηκαν την προηγούμενη Παρασκευή τον προϊστάμενο της Εφορίας Πρέβεζας προκειμένου να του εκφράσουν την αγανάκτηση των εργαζομένων, των μικροεπαγγελματιών και των μικροαγροτών για τα «φοροχαράτσια» που αφαιμάζουν τις λαϊκές οικογένειες.
Ποιο συγκεκριμένα αναφέρθηκαν σε όλο το φάσμα των φορομπηχτικών μέτρων που τα τελευταία χρόνια έχουν εκμηδενίσει τα εισοδήματα του ελληνικού λαού. Έκαναν ειδική αναφορά στο ΕΤΗΔΗΕ το φοροχαράτσι που εισπράττεται μέσω της ΔΕΗ. Κατέδειξαν την αύξηση του έως και 70% περίπου, την αγανάκτηση των εργαζομένων καθώς και την αδυναμία αποπληρωμής του από μεγάλο μέρος του λαού.
Ανέφεραν πως το επόμενο διάστημα με βάση και τους φοροεισπρακτικούς νόμους  υπάρχει κίνδυνος κατασχέσεων, φυλακίσεων κλπ για όσους χρωστάνε. Προειδοποίησαν ότι θα βρει η κυβέρνηση και τα επιτελεία της, μπροστά τους εργαζόμενους, τους μικροεπαγγελματίες, τους αγρότες.  Δε θα ανεχτούν στο όνομα της κερδοφορίας των επιχειρήσεων, της στήριξης των τραπεζών να εξαθλιώσουν και να πτωχεύσουν το λαό. Κάλεσαν και τους εφοριακούς να πάρουν μέρος στην προετοιμασία της γενικής απεργίας που προτείνει το ΠΑΜΕ, για να ορθωθεί ένα τοίχος απέναντι στην κυβερνητική αλλά και εργοδοτική ασυδοσία, ενάντια στα φοροχαράτσια, τις μειώσεις μισθών, την κατακρεούργηση δικαιωμάτων κλπ.
Οι τοπικές επιτροπές του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΕΒΕ, της ΠΑΣΥ, του Συλλόγου Γυναικών Πρέβεζας, του ΜΑΣ καλούν τον Πρεβεζάνικο λαό σε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από την εφορία την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου στις 9πμ ενάντια στα φοροχαράτσια και τις πολιτικές που εξαθλιώνουν το λαό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου