Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Φασίστες της Χρυσής Αυγής ζητούν δουλειά και στην Πρέβεζα.


Εμπρησμοί; τραμπουκισμοί; βανδαλισμοί; ξυλοδαρμοί; μαχαιρώματα; έλεγχοι στοιχείων; καταστροφές; Τώρα και στην Πρέβεζα;Με αφορμή δημοσίευμα από τοπικό ενημερώτικό site (atpreveza.gr) διαβάζουμε πως ομάδα φασιστών της Χρυσής Αυγής προτείθονται να συνδράμουν στον <<καθαρισμό>> της πόλης μας απ τους οικονομικούς μετανάστες.Θα αφήσουμε μια χούφτα ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΧΡΥΣΑΛΗΤΩΝ να τρομοκρατούν την πόλη μας;Δεν αρκεί μόνο να καταδικάζουμε το φαινόμενο αλλά πρέπει να θωρακίσουμε την ζωή μας και την ζωή των παιδιών μας λαμβάνοντας δραστικά μέτρα (π.χ οργάνωση και συμμετοχή στις λαικές επιτροπές) και παιρνοντας ανοιχτά θέση απέναντι σε αυτές τις συμμορίες.
Ο φασισμός είναι εδώ και αύριο θα σου χτυπήσει την πόρτα ...ελπίζω να μην τον καλωσορίσεις και πιο πολύ να μην τον φιλοξενήσεις.



Αναφορά στην Εισαγγελία Πρέβεζας για παρενόχληση από τη «Χρυσή Αυγή»

Πολίτης της Πρέβεζας τα τελευταία 24ωρα κατήγγειλε με αναφορά του στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πρέβεζας, ενόχληση από μέλος/η της «Χρυσής Αυγής».
Ο συγκεκριμένος πολίτης, επώνυμα, ανέφερε στην Εισαγγελία πως ενοχλήθηκε τηλεφωνικά όσο και φυσικά από μέλος /η της «Χρυσής Αυγής». Την πρώτη φορά μέλος της συγκεκριμένης οργάνωσης, όπως δήλωσε, χτύπησε το θυροτηλέφωνο της οικίας του πολίτη και ζήτησε να μάθει αν υπάρχει ενόχληση από τους μετανάστες που κατοικούν στη διπλανή οικοδομή.
Έπειτα από λίγες ημέρες, αφού έγινε αυτό το περιστατικό, ο ίδιος πολίτης της Πρέβεζας δέχθηκε τηλεφώνημα, χωρίς ωστόσο να εμφανίζεται αριθμός στη συσκευή του, καθώς η κλήση έγινε με απόκρυψη. Στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, ο άνδρας δήλωσε πως είναι μέλος της «Χρυσής Αυγής», αρνούμενος επιμόνως να πει το όνομά του και ανέφερε ότι έχει στα χέρια του υπογραφές περιοίκων, οι οποίοι ενοχλούνται από τους μετανάστες και ότι η οργάνωση του προτίθεται «να πράξει τα δέοντα».
Στην άρνηση του πολίτη να δώσει τη συγκατάθεσή του σε τέτοιες πρακτικές, ο άνδρας αντέδρασε απειλητικά, με τόνο φωνής έντονο και υβριστικό, λέγοντας στον πολίτη πως δεν αγαπάει την πατρίδα και τους Έλληνες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει συμβεί τουλάχιστον ακόμη ένα ανάλογο περιστατικό στην πόλη της Πρέβεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου