Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΚΕ Κ.Ο. ΠΡΕΒΕΖΑΣ


Περιοδεία και μαζική συγκέντρωση στο Κανάλι πραγματοποίησε σήμερα η ΚΟ Πρέβεζας του ΚΚΕ με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Ιωάννη Νόβα. Στη συνομιλία του με τους κατοίκους ο υποψήφιος βουλευτής ρωτήθηκε για την άποψη του ΚΚΕ σχετικά με το αποτέλεσμα των γαλλικών προεδρικών εκλογών. Στην απάντηση του ο Ιωάννης Νόβας υπογράμμισε:

«Οι γαλλικές εκλογές, επιβεβαιώνουν γιατί το ΚΚΕ είναι αντίθετο στα μέτωπα των λεγόμενων “αντιμνημονιακών δυνάμεων”, που τόσο έντονα προβάλλονται ενόψει των εκλογών και στη χώρα μας. Το Γαλλικό Κομμουνιστικό Κόμμα, συγγενής του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ ενσωμάτωσε τη λαϊκή διαμαρτυρία σε μια αριστερή συμμαχία. Αποδέχεται όπως κάνει και ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ εδώ τη διαπραγμάτευση αποκλειστικά και μόνο στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Αποδέχεται τον κοινωνικό διάλογο με τα μονοπώλια. Φυσική συνέπεια είναι αυτή που βλέπουμε και μπροστά στο δεύτερο γύρο στη Γαλλία: Να οδηγείται ο λαός πότε να ψηφίζει το φιλελεύθερο κόμμα, πότε τη σοσιαλδημοκρατία. Να νοθεύεται, να αμβλύνεται ο ριζοσπαστισμός. και να επεκτείνεται ο συντηρητισμός.
Αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής είναι, παλιότερα, να οδηγείται ο λαός να ψηφίζει Σιράκ για να μην εκλεγεί ο Λεπέν. Σήμερα, οι λεγόμενοι αριστεροί της Γαλλίας καλούν το λαό να ψηφίζει Ολάντ για να μην έρθει ο Σαρκοζί! Με αυτή τη λογική το κίνημα θα είναι πάντα ηττημένο και ιδιαίτερα σήμερα, περίοδο καπιταλιστικής κρίσης, όπου απαιτείται η εκτίναξη του εργατικού λαϊκού κινήματος προς τα μπρος».
24-4-2012
Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου