Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Ανιστόρητος και προκλητικός ο ΣΥΡΙΖΑ


Σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ, για το ψηφοθηρικό παραλήρημα του Αλ. Τσίπρα ενάντια στο Κόμμα
Μαθήματα Ιστορίας προσπαθεί να παραδώσει με θράσος ο ΣΥΡΙΖΑ στο ΚΚΕ, αντιστρέφοντας πλήρως την πραγματικότητα και φέρνοντας στα μέτρα της αστικής διαχείρισης, την οποία ορέγεται, τις πιο ηρωικές σελίδες που έγραψαν ο λαός με μπροστάρη το ΚΚΕ.
Σε συνέντευξή του την Κυριακή στην «Αυγή», ο Αλ. Τσίπρας κατήγγειλε το ΚΚΕ ότι δε συνειδητοποιεί «την ιστορική ευκαιρία για την Αριστερά και για το λαϊκό κίνημα στη χώρα μας. Η ηγεσία του ΚΚΕ, δυστυχώς, επιλέγει συνειδητά να αφήσει ένα ιστορικό κόμμα για πρώτη φορά έξω από τις ιστορικής διάστασης διεργασίες λαϊκής χειραφέτησης και ειρηνικής ανατροπής, που συμβαίνουν τούτες τις μέρες στη χώρα μας και οδηγούν σε κυβέρνηση αριστεράς για πρώτη φορά μετά τα χρόνια της Εθνικής Αντίστασης. Αυτό είναι μια βαριά ιστορική ευθύνη»!
Δίνοντας συνέχεια στο παραλήρημα, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στο σημείο να παρομοιάσει τον ΣΥΡΙΖΑ με το ΕΑΜ (!), κάνοντας ανιστόρητους και προσβλητικούς για το λαό παραλληλισμούς, με αποκλειστικό στόχο την ψηφοθηρία. Οπως είπε, μιλώντας προχτές στο Ηράκλειο, «ένα ιστορικό κόμμα δεν μπορεί να λείπει από μια ιστορική διαδικασία χειραφέτησης του λαού μας που αντίστοιχη έχουμε να δούμε από τα χρόνια της Εθνικής Αντίστασης και εμείς τους ζητάμε να γίνουν κυβερνητικοί εταίροι του ΣΥΡΙΖΑ σε μια κυβέρνηση της αριστεράς».
Σε σχόλιο για την επίθεση του Αλ. Τσίπρα στο ΚΚΕ, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του Κόμματος σημειώνει: «Εντελώς ανιστόρητος και προκλητικός είναι ο παραλληλισμός του ΣΥΡΙΖΑ με το ΕΑΜ που έκανε ο Αλ. Τσίπρας, προκειμένου να διατυπώσει το συκοφαντικό εφεύρημα σε βάρος του ΚΚΕ ότι δε συμβάλλει στη χειραφέτηση του λαού. Θέλει πολύ θράσος, και η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι το έχει, για να βάζει όπως η μυλωνού τον άντρα της με τους πραματευτάδες.
Καλλιεργώντας ψέματα και αυταπάτες, μετεξελίσσεται ταχύτατα σε ΠΑΣΟΚ του 2009 και το σύστημα και ένα μέρος της πλουτοκρατίας τον αξιοποιούν για να εμποδίσουν τη λαϊκή χειραφέτηση. Το μεγάλο έπος του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ δημιουργήθηκε με τον πρωταγωνιστικό ρόλο του ΚΚΕ, με το αίμα χιλιάδων μελών και στελεχών του. Το ΚΚΕ τιμά, εμπνέεται και διδάσκεται από αυτό και δεν το πουλάει για κυβερνητικές θέσεις. Το ΚΚΕ ήταν και είναι στην π

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου